Следва

#ootd: Късо кафе с много мляко

Меган & Кейт: Как и двете хрецогини отново заложиха на носени рокли

recycle...

All fashion преди 5 години

Всички знаем, че Катрин е богинята на recycle стила, тъй като херцогинята редовно залага на дрехи, които са в гардероба й от години насам. Очевидно този навик вече е придобила и бременната Меган Маркъл.


На специалната коледна вечеря на кралица Елизабет II и двете херцогини облякоха рокли, в които вече сме ги виждали.




Херцогинята на Кейбридж заложи на коралова визия с лейбъл Stella McCartney, която за първи път показа през 2011 година на прием в чест на 90-та годишнина на принц Филип.





Херцогинята на Съсекс, пък, която се подготвя за раждането на първородния си наследник и тотално отхвърля дрехите за бременни жени, избра черна рокля с флорален мотив на Erdem от колекцията за 2015-та. Със същата А-силуетна визия Меган участва в телевизионното предаване The Today Show преди две години.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.