Коледа в Капана започва утре

Коледа в Капана започва утре

Утре (21 декември) отваря врати уникалното коледно градче в творческия квартал Капана.

5 огромни елхи и стилна празнична декорация красят малките му улички, а щандовете с коледни лакомства и напитки очакват своите посетители.Ето какво ще ни примамва към Капана отново и отново от утре до 25 декември.

Празнична сцена
Тази година организаторите са се постарали особено много и сцената на Коледа в Капана (разположена на Ядрото) ще предложи не само дневна празнична програма, но и вечерни концерти на любими банди.Дневната програма ще продължи от 22 до 24 декември и ще ни срещне със слънчевите деца и младежи на Пловдив, които ще ни покажат колко са слушали музика тази година. Най-малките участници в програмата още не са проходили и ще танцуват на сцената с помощта на своите майки. А най-големите танцуват като богове и ще споделят уменията си в страхотен суинг уъркшоп на 24.

Всяка вечер , с изключение на коледната, ни очакват по два концерта – един от 19:00 и втори от 20:00 ч.

В петък (21.12.) започваме с Le’Push и продължаваме партито с легендата DJ Skill. В събота ще се заредим с настроение с Jimmy’s Band и Blues Traffic, в неделя се изстрелваме в космоса с Керана и Космонавтите, последвани от коледния сет на DJ Todd, а във вторник ще закрием подобаващо с Ейми Уайнхаус трибют и за финал: музикалната находка Compact Voices.

Голям Коледен базар
Ще можем да изберем перфектния ръчно изработен подарък от щандовете на авторския базар, в който над 100 съвременни занаятчии ще изложат приказните си произведения и ще ни залеят с истинска феерия от форми, цветове и въображение.

Празнични изкушения

Естествено, няма да е Коледа без греяно вино, аромати на канела и чай и домашно приготвени сладкиши.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.