Следва

#ootd: Eloise at Christmastime

Pre-Fall 2019: Tory Burch

Дивият Запад на Джорджия О’кийф...

Runway преди 5 години

Новото предложение на американската дизайнерка Тори Бърч намира вдъхновението си далеч от нас. Pre-Fall 2019 колекцията за едноименната й марка интерпретира Дивия Запад, представен в пейзажните мексикански картини на Джорджия О'кийф.

Колекцията е изградена на базата на характерните облекла за региона, обръщайки внимание на равенството между мъжете и жените. Обединявайки противоположностите, Бърч взима характерните дамски набори, дантелата и ръчно бродираните цветя в комбо с ленените мъжки дрехи, работническото облекло и плетивата.

Меланхолично заснетото предложение, е ситуирано в напукано от топлина пространство и декорация от мексикански столове и порцеланови кравешки глави. Перфектният аксесоарен завършек, е постигнат с майсторки изработените чанти и обувки, както и характерните клогс от кравешка кожа.

За още по-реалистична интерпретация креативната обръща внимание на ръчнобагрените тъкани, райетата, тартана и каре. Цветово Тори аранжира колекцията си в гамата на артистичния картинен израз на О’кийф, обединяващ небесно и дълбоко синьо, тревнисто зелено, шоколадово кафяво, охра, розово и жълто.

Мексиканската колекция на Tory Burch, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.