Pre-Fall 2019: Tory Burch

Pre-Fall 2019: Tory Burch

Дивият Запад на Джорджия О’кийф...

Новото предложение на американската дизайнерка Тори Бърч намира вдъхновението си далеч от нас. Pre-Fall 2019 колекцията за едноименната й марка интерпретира Дивия Запад, представен в пейзажните мексикански картини на Джорджия О'кийф.

Колекцията е изградена на базата на характерните облекла за региона, обръщайки внимание на равенството между мъжете и жените. Обединявайки противоположностите, Бърч взима характерните дамски набори, дантелата и ръчно бродираните цветя в комбо с ленените мъжки дрехи, работническото облекло и плетивата.

Меланхолично заснетото предложение, е ситуирано в напукано от топлина пространство и декорация от мексикански столове и порцеланови кравешки глави. Перфектният аксесоарен завършек, е постигнат с майсторки изработените чанти и обувки, както и характерните клогс от кравешка кожа.

За още по-реалистична интерпретация креативната обръща внимание на ръчнобагрените тъкани, райетата, тартана и каре. Цветово Тори аранжира колекцията си в гамата на артистичния картинен израз на О’кийф, обединяващ небесно и дълбоко синьо, тревнисто зелено, шоколадово кафяво, охра, розово и жълто.

Мексиканската колекция на Tory Burch, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia