Следва

Виртуален секс?! Да или не?

Годишен ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Astro преди 5 години

Ако сте родени под знака на Телец, то ви предстои година, изпълнена с динамика, пътувания по различни поводи, промени в хода на кариерното развитие и редица важни събития, свързани с деца и въобще млади хора от семейния ви кръг.

На няколко пъти ще се наложи да решите сериозни финансови проблеми, които ще бъдат важни за семейството или дома ви. Въпрос е на концентрация и мобилизация да се справите по най-добрия възможен начин с тях, тъй като в никакъв случай не са неразрешими и обречени на провал. Вероятно грешки или невнимание от страна на ваш близък ще стане причината за това финансово разклащане, което може да се изрази в загуба на средства или неочаквани значително по-високи разходи. Финансовите несигурности в действителност ще се явят като тест за здравината и устойчивостта на семейните ви взаимоотношения. Както всеки такъв проблем, и за този ще се намери разумно решение, ако избягвате паниката, напрежението и прекомерната конфронтация със заобикалящите ви.

Вероятно тази година ще бъдете задължени да вземате важни решения за родителите си или за собственото си дете. Връзката между тези две поколения ще бъде много важна и ще бъде нужна известна приемственост в уменията, професията, бизнеса или имуществото.
Тези от вас, на които им предстои да станат родители, ще се обърнат за помощ по съществена част от грижите към собствените си родители.

2019-та носи нова, бурна любов на младите жени, представителки на зодията под 35-годишна възраст. Ще се случи неочаквано при странни или непланирани обстоятелства, а степента, до която подобна страстна любовна афера ще има бъдеще, зависи от индивидуалната ви астрологична прогноза за идната година.

За по-младите представителки периодът като цяло ще бъде много по-динамична, тъй като всичко ще се развива с бързи темпове, което от своя страна ще изисква много по-голям самоконтрол над емоциите и слепите желания.

В кариерен план, родените под знака, ще претърпят някаква трансформация, но определено с идеята и амбицията да се постигне по-високо ниво на развитие, по-голям успех и по-високо признание. Някои от събития по този въпрос могат да се развият внезапно, придружено от много стрес, паника, несигурност или сблъсък с неопитни хора, но крайният резултат ще бъде повече от положителен и ще изненада самите вас. Имайте вяра в развитието на тези събития, независимо колко драматични са те в процеса си на затвърждаване.

Предстоящата 2019-та бележи важно събитие, включващо фигурата на баща, дядо, по-голям брат или друг роднина, по-възрастен от вас. Възможно е да отпразнувате годишнина, важен успех, придобиване на нова собственост или друга материална стойност.

Мъжете, представители на зодията на възраст над 35 години, ще имат възможността да купят нов дом, земеделска земя, нова кола или друга голяма материална покупка.

Ако сключвате брак през предстоящата година, със сигурност по този повод ще имате важни взаимоотношения с родители или роднини от страна на партньора си. Ще уредите важен документ, чието развитие обаче може би няма да протече според вашата воля и желание.

2019-та показва интересно развитие на приятелската или професионалната ви връзка с лица, намиращи се в чужбина. А нова любовна афера с чужденец се заформя като вариант за неомъжените дами над 35-годишна възраст.

Годината ще бъде от полза в развитието на обществена или политическа ви дейност. Ще имате повече контакти с хора, с които имате ясно очертани общи интереси за развитието на обществото, в което живеете; за различни политически или благотворителни събития и пр.
Контактите, които ще завържете през новата година, ще ви осигурят запознанства с ред хора, чието присъствие в живота ви отсега нататък, ще бъде от особена важност и в някои аспекти помощ.

Отношенията ви с представител на Козирог, Телец или Дева, който живее в друг град или държава, ще определят голяма част от цялостните ви планове за тази година, но разбира се, и до степен, в която вие позволите.

Мъжете, представители на зодията, трябва да се пазят от загуби или кражби, сключването на нерентабилен финансов договор и въобще всяко действие, което може по някакъв начин да ви ощети. Никой не иска негативни емоции, още повече за новата година и най-вече след края на нелеката 2018-та, през която всичко дружно преминахме.

More Astro