Юлиан Костов – българската следа в третия сезон  на

Юлиан Костов – българската следа в третия сезон на "Централа Берлин" по HBO и в HBO GO

Актьорът е един от главните злодеи в новия сезон на шпионския сериал и играе редом до Ричард Армитидж, Рис Ифанс и Ашли Джъд...

Българинът Юлиан Костов играе един от главните злодеи в третия сезон на американския шпионския сериал „Централа Берлин“. Той си партнира с Ричард Армитидж (сериалите „Ответен удар“ 2010, достъпен в HBO GO и „Робин Худ“ 2006-2009, както и „Хобит: Битката на петте армии“ 2014), Рис Ифанс („Нотинг Хил" 1999, „Елизабет: Златният век" 2007, „Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1" 2010 и „Невероятният Спайдър-мен"2012), Ашли Джъд („Жега“ 1995, „Целуни момичетата“ 1997, „Дивергенти“ 2014-2016) и Мишел Форбс (сериалите „Стар трек: Новото поколение“ 1987-1994 и „Истинска кръв“ 2008-2014, ностъпен в HBO GO).

„Централа Берлин“ е съвременен шпионски сериал, в който елитния разузнавач от американските тайните служби Даниел Милър е изпратен в Берлин, за да разкрие самоличността на мъж, който под псевдонима Томас Шоу подава секретна информация на немската преса. Тайната му мисия е да разкрие самоличността на информатор, представящ се за лице на име Томас Шоу. Под напътствията на отегчен ветеран (Рис Ифанс) Даниел навлиза в истинския свят на шпионажа – вербуване, измами, опасности и морални компромиси. Даниел се потапя дълбоко в тайните на немската столица, разкрива конспирация, която го отвежда отново във Вашингтон, и си задава въпроса: Възможно ли е някой да остане непроменен след назначение в Берлин? Юлиан се въплъщава в злодея Сергей Басаров. Гледайте трейлъра ТУK>>>

Едва на прага на 30-те си години, Юлиан вече е познат на българската аудитория от чуждестранни продукции. Гледали сме го като демона Тимур от сериала “Аз, вещицата“ (достъпен в HBO GO) и като младия руския военнопленник Фьодор, спасен от британка по време на втората световна война във биографичната драма „Син на друга майка“. Ролята му в късометражния филм „Разговорът“ му донесе награда за „най-добър актьор“ от тазгодишното издание на LA Live Film Festival в Лос Анджелис.


Централа Берлин С3Е1 Юлиан Костов

Можете да гледате българския актьор, известен и с това, че сам прави каскадите си в новия сезон на „Централа Берлин“ всеки вторник вечер по HBO. Епизодите са 6 от по 50 минути. В онлайн стрийминг платформата HBO GO вече са достъпни първите три епизода, както и всички серии от първите два сезона на шпионската сага.


Централа Берлин С3Е3 Юлиан Костов

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.