Следва

Емблематичните Concord Jordan XI са в BUZZ

Editor's choice: Новогодишни визии

Дните и часовете преди новогодишната нощ, или иначе казано най-голямото парти на годината, неизменно са придружени от приятно женско суетене, стигащо понякога дори до истерия, а темата на разговор винаги е една и съща - какво да облека?

All fashion преди 5 години


via GIPHY

А това хем сладко, хем дразнещо притеснение, е подплатено с известна доза релевантност. Защото в тази специална нощ, визията ни, или по-конкретно, аутфитът, предполага блясък, несравним с друг. Настроението е тържествено, шампанското съблазнително бълбука, а парти визията, съобразена с дрескода на мястото, където се намираме, трябва да вълнува и нас самите.

via GIPHY

 Затова се заемаме с нелеката задача внимателно да изберем роклите, топовете, полите и неприлично високите си токчета заедно, елемент по елемент, в точни детайли и прецизност, за да обменим завидно количество стайлинг идеи и шопинг находки с вас, но и още помежду си.

via GIPHY

Петте основни избора следват в редовете по-долу, а с акцент върху вниманието идват бляскавите появи на пайети, перли и пера, завъртащи всичко около себе си със завидна категоричност>>


Габриела



Ако трябва да избера една единствена визия, която да удовлетвори всичките ми стайлинг желания, то това безспорно ще е тази. Макар и да имам още 2-3 резервни варианта наум, смятам великолепните копринени палацо панталони за акцент, който не бива да се пренебрегва. В съчетание с деликатно дантелено боди в екрю и запомнящи се копринени обувки с преувеличена панделка, резултатът ще бъде максимално подсилен. На подобна почти минималистична визия перлите като бижу биха прилегнали превъзходно, затова един недотам семпъл двуреден дизайн се вписва като идеален завършек.

Копринени панталони Cami NYC 
Боди IntimissimiОбувки Magda ButrymЧанта Marc CrossПерлено колие Lucy Folk


Цветина





Специалният ми новогодишен аутфит ще се сведе до минималистичните бял тишърт, светъл деним, прокъсан на колената, и бели кецки, които ще са пълни с пясък, защото този път локацията ще е някъде в Близкия изток. Въпреки че, ако трябваше да слагам нещо по-fancy, то задължително щеше да е някой от топовете с пера на Attico, че защо не и цяла такава рокля!

Петя

В тотален разрез с далеч по-изисканите визии, избрани от момичетата, аз ви "цитирам" най-буквално абсолютно всеки един от елементите на новогодишния си аутфит. И преди да сте ме осъдили, скрито или не, за леко инфантилната и наподобяваща на костюм за детски рожден ден, при това с unicorn тематика (което НЕ отричам), комбинация, държа да отбележа, че странният вид на облеклото ми ще бъде точно на мястото си на голямото новогодишно Shame Party, където и ще бъде демонстрирано, така че that's that. Възнамерявам да прибера големи ретро къдри под пайетения тюрбан, а бюти визията си да сведа до обичайното: подчертани вежди, обемни мигли, контуриране, много и всякакви хайлайтъри, тъмнокафеникаво червило, добавяйки и малко по-изразена очна линия.

П.П.: По случайност се оказва, че визията ми ще наподобява тази на Кари от Sex and the City II - винаги мога да го използвам и на Хелоуин догодина, пък и на 31-ви срещу 1-ви ни е позволено да се накичим сякаш ще празнуваме с Гетсби... или поне да се опитаме! A little party never killed nobody!!!

Рокля Mango, тюрбан ASOS Design, обувки (които купих лятото и вече не са налични) Topshop

Давид



Когато идва реч за празнуване на така наречената най-луда нощ, Нова Година, не съм от най-ярките фенове, но очите ми никак не отказват факта че искат да видят хубава визия. В такъв случай, изграждам аутфит, подходящ за цялата украса, а същевременно много стилен и шик. Избирам семпла, със строга линия и конструктивна украса в предната част, тип прегърни ме рокля. Минималистичното поведение на базиса, позволява игра с аксесоарите, а в ситуацията ни, обточени с множество камъни, както на обувките така и на рибената кост под форма на обици и чашката за мартини, играеща ролята на клъч.

РокляОбициОбувкиКлъч

More All fashion