Следва

Годишен ХОРОСКОП 2019: РАК

Годишен ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Astro преди 5 години

Ако сте родени под знака на Близнаци, предстои ви година, в която комуникативните ви умения ще бъдат важни както за хората в страната ви на пребиваване, така и в чужбина. Това е моментът да развиете собствен бизнес чрез комуникация, чрез повече реклами, телефонни разговори и пътувания.

През годината ще се подготвяте за важно пътуване, което определено няма да бъде реализирано по начина, по който очаквате. Твърде вероятно е да се отложи или да възникнат обстоятелства или събития, които да променят много от първоначалните ви планове.

Ако планирате голяма промяна в живота си, премествайки се в друг град или държава, то процесът ще бъде категорично бавен, поради необходимостта от повече подготовка, изчакване на определени събития или действия от страна други хора. Това не означава, че промяната няма да се осъществи, а че просто моментът, в който ще се случи още назрява, за да дойде в най-подходящото възможно време.

2019-та ще бъде много по-полезна за вас във финансово отношение. Ще получите предложения или ще откриете нови възможности за развитие, което ще ви донесе в пъти по-добър доход. Ще се изненадате от получаването на документ или посредством източник, за който няма да имате никаква информация (или очакване) в началото на годината, но пък ситуацията ще се промени коренно и ще изисква подобна намеса за благоприятно по-нататъшно развитие.

Финансовите отношения с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще бъдат от полза за вас, от която и страна да се погледне.

Въпреки благоприятната тенденция за развитие на новите ви контакти през идната година, ще изпитате и някои тъжни и по-усамотени моменти, свързани с брат, сестра или по-далечен роднина (например братовчед). Възможно е да срещнете трудност при съпреживяването на важни моменти и събития в живота на хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Ако имате син, брат или друг млад мъж в близкото си семейно обкръжение, проблемите или конфликтите с него ще станат по-дълбоки или по-сложни. Също така са възможни и сериозни изпитания в отношенията между бащи и синове.

Любовният ви живот ще претърпи еволюция въз основа на вашите собствени решения, ако съберете смелостта да ги предприемете навреме. По-осезаема ще бъде промяната в любовта на по-младите представителки на Близнаци, които ще преживеят раздяла, за да започнат нещо ново или ще загърбят важни и стабилни отношения (дългогодишна връзка), за да се впуснат в мимолетно приключение. Помислете добре, преди да преминете през такива съдбоносни промени в живота си. Не пренебрегвайте мнението или съветите на хората около вас и най-вече чувствата на човека отсреща в името на собственото си благо.

На професионално ниво годината само поражда сериозни проблеми за разрешаване или по-големи бизнес предизвикателства за жени над 35-годишна възраст. Предстоящата 2019-та определено не е година за започване или развиване на семеен бизнес и ако имате такова желание и амбиция, бъдете искрени и коректни в отношенията си и изисквайте същото от другите.

Важно събитие с участието на човек от семейството ви - съпруг, баща, зет или дядо – и последствията от него ще са лайтмотивът през цялата ви календарна година. За някои от Близнаците ще се появи нов човек в дома, може би с положение на съпруг или като партньор на майката, партньор на брат или сестра и др. Ролята му не е ясно отредена, а по-скоро строго индивидуална и зависеща изцяло от нивото и начина ви на комуникация с този човек.

Мъжете Близнаци над 35-годишна възраст започват ново запознанство с жена, която може да прерасне в страстна връзка и дори да прекрати брака й (или сериозна връзка), ако е омъжена, през тази или следващата година.

Тази година мнозина от вас ще се радват на материална печалба или печелене на финанси чрез действията и взаимоотношенията на съпруг или интимен партньор, чрез роднини или познати.

Идната 2019-та ще благоприятства развитието на романтични и брачни отношения с партньор от друга държава или националност. Това е вярно както за отношенията, които вече са създадени, така и за тези, които тепърва ще започват още с началото на календарната година. Има много добри индикации за специални преживявания с човек, роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

В течение на годината ще трябва да промените техниката или имота, който използвате в работата или бизнеса си - ако работите в областта на технологиите, внимавайте с инструкции, инсталации и други сфери, които се явяват като рискови.

Бизнесът, свързан с производството на стоки, недвижими имоти и строителство, ще изпита кратка или пък по-дълга криза, преди да намери нова идея за стабилизация. Всеки крах бележи началото на нещо ново и далеч по-градивно и успешно от старото, така че ако следвате тази максима, кризисния период ще премине бързо и неусетно, докато се чудите с какво „да закърпите дупката“.

Здравето на майка, сестра или друга близка до вас жена ще бъде проблем за определен период от време, но ще има начин да се третира, лекува или да й се помогне във възстановяването.

Семейните ви отношения ще претърпят моменти на изпитание, но годината категорично не поставя на дневен ред раздяла или развод.

Някои изненади през 2019-та ще бъдат свързани със завръщането на дете или друг млад човек след престой в чужбина или просто в друг град. Отношенията ви със собствените си деца тази година ще бъдат непредсказуеми, което не означава, че ще се развиват по неприятен или неблагоприятен начин, а просто индикират за някакъв вид промяна.

More Astro