Следва

Babies 2018: Звездните отрочета за тази година

Годишен ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Astro преди 5 години

Ако сте родени под знака на Лъва, категорично ви предстои година, в която ще имате нови възможности да получите по-добри доходи, допълнителна работа или различни нови източници на финансови доходи. Можете да постигнете много, но винаги бъдете честни и отговорни в действията си. В противен случай ще получите това, което заслужават нечестните ви действия.

Предстои ви да провеждате по-чести разговори в семейството си относно преразпределянето на финансите в семейния бюджет, поради появата на нови непредвидени обстоятелства, които ще изискват повече разходи. Трябва да вземете важни решения или да направите необходимите промени, за да запазите финансовата си стабилност или да рационализирате собствеността, която притежавате.

2019-та бележи важни събития или събирания, свързани с роднини, родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Едва ли нещо ще ви изненада в това отношение; най-вероятно всяко събитие ще бъде добре планирано, организирано или очаквано.

През годината в дома на баща ви ще възникне известно напрежение (най-вероятно баща или дядо), което въпреки сложността на характера си, ще има благоприятно развитие. Ще се наложи да се погрижите за роднини, родени под знака на Стрелец, Овен или Лъв.

Бракът на роднини, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще бъде поставен на изпитание, а вие ще станете свидетел на целия процес. Въздържайте се от намеса, защото няма да бъде във ваша или въобще нечия полза.

През годината ще изпитате много болезнена лична драма в живота на човек в приятелския ви кръг: загуба на работа, сериозен здравен проблем с непредвидимо развитие или друга проблематична ситуация.

На работното място е възможно да се разделите с колега или мениджър.
Идната 2019-та ще бъде от огромна важност за семейството или брака. Основните събития ще бъдат свързани с вашия съпруг или близък роднина от мъжки пол. Може да очаквате непланиран и непредвиден ръст в кариерата или друг важен социален успех на мъж от семейството ви.

Тази година ще се радвате на различни важни събития в живота отново на роднини, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. През 2019-та мнозина ще изпитат неочаквана радост от момиче или млада жена. В някои случаи може да е лице от семейството на вашия съпруг или интимен партньор.

Предстои ви да съпреживеете емоционален провал на близка жена в ново начинание, свързано с чужда държава или чужденец.

2019-та няма да бъде най-добрата година за започване на романтична връзка. Ако все пак създавате такава, бъдете внимателни и търпеливи по време на процеса на опознаване и напасване на личностните особености с партньора си. Не допускайте натяквания за вече отминали грешки и въобще гледайте оптимистично напред или тази връзка няма да има никакъв шанс.

Годината ще бъде добра за пътувания особено ако в плановете ви присъства образа на майка, жена, която е роднина или много близка приятелка.

Не много дълго след началото на годината ще можете да се зарадвате на нова придобивка - нова кола, друга собственост или недвижимо имущество, което може да се намира в друг град или държава.

Изненадата на 2019-та ще бъде свързана с финанси. Дали ще дойде чрез наследство, неочаквани печалби от лотарията, успех на ваш проект или новаторска идея – варира според личната история на всеки.

Младите мъже, представители на зодията, ще получат шанс (предложение), свързан с нов дом или местообитание. Любовните връзки от разстояние могат да доведат до необходимост от промяна на местоживеенето.

Младите представителки на зодията ще преживеят период на неприятности и емоционални сътресения, по време на който могат да разчитат само на собствените си ресурси, воля и сила на духа. С две думи: очаква ви нелека, но пък ползотворна и богата на емоции година.

More Astro