Следва

Годишен ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

Годишен ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ДЕВА 24.08 – 23.09

Astro преди 5 години

За представителите на зодия Дева 2019-та ще бъде година, благоприятстваща плановете, промените или подобренията в дома или собствеността. Мнозина от вас ще подобрят комфорта на дома си, което означава, че ще имате необходимите средства или ще получите нужната помощ. Годината ще бъде благоприятна за финансови сделки, свързани с недвижими имоти, имущество или стоки и други материални активи. Някои представители на зодиакалния знак ще получат финансова облага или наследство чрез майка или друга жена от семейния си кръг.

2019-та ще изисква много повече усилия и желание от онези от вас, които все още се занимават с образованието си. Не разчитайте на късмет за изпити или презентации; подгответе се добре, за да не се изненадате от получения резултат.

Взаимоотношенията с хора от вашия роднински кръг роднини - братя, сестри, братовчеди, а и други хора от по-широкия ви кръг на общуване, ще бъдат подложени на различни изпитания за време или характер най-вече заради лъжа, лицемерие и ревност.

2019-та може драматично да промени хода на кариерното развитие на много от вас - промяната първоначално може да бъде приета като провал и дори преживяна като житейска драма. Докато всъщност тя по-скоро ще бъде свързана със страх от бъдещето или промяна, която съвсем ясно знаете, че трябва да предприемете, но и за която просто не сте готови.

Идната година ще благоприятства създаването на нови семейства, разрастването на вече установени такива с появата на дете или преместването на роднини, за да живеят при вас. Сега почти всички от плановете ви за семейство ще имат възможност да се материализират по най-добрия възможен начин.

През годината ще посетите събития, свързани с годеж, сватба, годишнина или други важни семейни събирания. В личен план съществува реалната възможност да се съживи една стара любовна афера или бивш брачен съюз особено ако вашият партньор е роден под знака на Скорпион или Риби. Това ще се дължи донякъде на благоприятни обстоятелства или подкрепа от приятели или роднини.

През предстоящите дванадесет месеца ще трябва да решите финансови проблеми с представител на Козирог, Дева или Телец. За някои от вас тези проблеми могат да достигнат до съдебна зала или да включат намеса на институция. Всичко сочи натам, че решение ще се появи, веднага щом бъдат намерени компромисните варианти и от двете страни.

Напрежението във взаимоотношенията ви с жена от приятелския кръг, поради неясни действия от нейна страна, няма да липсва. Първоначалната ви реакция, вече знаейки за действията й, може да е твърде остра и груба, което пък да породи още по-голяма вълна от агресия, а това не действа в ничия полза. Или поне това показва опитът…

Това, от което ще бъдете най-силно изненадани през 2019-та, със сигурност ще бъде свързано с работата и семейството ви. Важно е да знаете, че тези изненади или промени отварят нови врати и нови възможности за развитие пред вас. В никакъв случай, каквото и да се случи, не трябва да се паникьосвате!

2019-та ще бъде благоприятна за дълги пътувания по линия на мъжете, родени под знака - пътуванията могат само да ви донесат успехи или нови възможности за развитие.

По-младите представители на зодията, които са неомъжени, но искат да създадат семейство, ще трябва да направят корекции в поведението си или в сегашните си взаимоотношения (ако има такива), за да постигнат желаната цел. 2019-та ще бъде благоприятна за напускане на бащиния дом - поне за момчетата; причината за подобна промяна ще бъде началото на образование или нова кариера в друг град или държава.

Предстоящата 2019-та година носи повече любов и интимни преживявания при мъже над 35-годишна възраст. Връзката може да включва жена от друго място или романтично пътуване с любим човек.

За дамите над 35-годишна възраст 2019-та обещава значими успехи в кариерната, обществена и политическа дейност. Приятелство с човек, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще ви даде много, ако сте отворени към това, което имат да ви споделят и на което са в състояние да ви научат.

More Astro