Следва

Годишен ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

Годишен ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Astro преди 5 години

До всички представители на зодия Везни: предстои ви да изживеете една от най-непредсказуемите години в рамките на последните 12! През 2019-та неочакван здравен проблем може да възникне около представител на зодиакалните знаци Овен, Стрелец и Лъв, а развитието по финансовите и материалните ви въпроси, може да се случва доста по-бавно. Това не означава, че ще имате сериозни кризи или непреодолими трудности, но като цяло ще трябва да бъдете по-предпазливи или да си подсигурявате повече от един доход.

През годината ще преминете през няколко болезнени конфликта, свързани с финанси, но пък годината носи и важни успехи и по-добри доходи, свързани с пътуванията, комуникации, блогове или свързани с дейности в сферата на туризма и всякакъв вид работа, свързана с по-динамична комуникация с хора.

Имайте ясното съзнание, че 2019-та ще бъде от сериозна важност за кариерното ви развитие, за постигането на нови върхове в кариерната стълбица. Не можете да разчитате само на късмета си, всичко ще зависи най-вече от собствената ви амбиция и воля.

Възможно е да изпитате на емоционално ниво получаването на неприятни новини за ваш познат млад мъж. Ако се случи така, че близките ви разчитат на вашата сила като опора в ситуацията, опитайте се да им я дадете. Колкото и да ви е тежко, ситуацията би отминалата по-бързо, ако мислите трезво и не позволявате на емоциите си да замъглят ясната ви преценка. Особено ако трябва да се взимат и решения.

През 2019-та ще се появят нови, неочаквани възможности за подобряване на финансовото ви състояние. Ще получите предложение, на което трудно ще устоите, а кой е казал, че трябва? Самите вие ще искате да инвестирате повече енергия и ресурси в реализирането на една от вашите настоящи или бъдещи бизнес идеи.

Промените през предстоящата година, свързани с работата ви, в посока по-добро заплащане, по-добри продажби или приходи, имат добри реални шансове за успех.

За много от Везните идната година предвещава пътуване, свързано със семейството. Разбира се, има възможности и за няколко съвсем спонтанни пътувания, както на къси, така и на дълги разстояния.

2019-та ще бъде благоприятна за преместване, свързано с нова работа на ново населено място. Работата, свързана с транспорт, туризъм и всякакъв вид дейност, която предполага по-голяма динамика във вашите ангажименти, ще търпи чудесно развитие.

Ако имате бизнес, свързан с чужденци или ситуиран в чужбина, бъдете внимателни в работните си отношения особено когато подписвате или работите с документи.
Внимание през годината ще изискват материалните ви и финансови въпроси, свързани с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Възможно е да се изненадате от нечии действия в приятелския ви кръг. Някой, който без основание смятате за близък, ще ви навреди чрез кражба, изтичане на важна информация от вашия персонален компютър или телефон или чрез нанасяне на друга неочаквана вреда.

През годината ще се опитате да помогнете за разрешаване на проблеми в живота на вашата майка, сестра или друг близък роднина от семейството ви.

Изненадите през годината няма да валят, но пък дори и малко ще са запомнящи се и оставящи траен отпечатък. Една от тези, малко на брой неочаквани, но радващи ситуации, ще бъде свързана с раждането на дете в семейството ви или в близкия ви приятелски кръг. В някои случаи неочакваната бременност може да стане причина за бърз и непланиран брак.

През 2019-та мъжете, представители на този зодиакален знак, ще получават по-добри доходи от половинките си, което неминуемо ги кара да се чувстват по-стабилни и здравостъпили на краката си, подтиквайки ги да предприемат и по-сериозни стъпки в живота и връзките си.

Представителките на зодията под 35-годишна възраст ще имат възможност да се върнат към предишните си любовни отношения. Идеята или предложението няма да дойдат от вас, но пък е възможно да ви заинтригуват достатъчно, че да ги обмислите сериозно. По-младите представителки на Везни ще имат възможност да започнат силна романтична връзка, която в повечето случаи ще бъде менажирана от приятели, познати или роднини т.е. ще бъде започната с тяхна помощ и подбутване, което в действителност не е нещо лошо - все пак се предполага, че това са хората, които ви познават най-добре!

More Astro