Следва

Любими хора с любими послания от 2018-та!

Годишен ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Astro преди 5 години

Ако сте родени под знака на Скорпион, предстои ви година, в която ще понесете разходи, свързани с образование, кариера, закупуване на нов дом или друга важна инвестиция. Възможно е да имате финансови ангажименти и проекти с дете или млад човек, родени под знака на Козирог, Телец или Дева, което ще изиграе важна роля за личните ви планове.

През годината обаче бъдете много внимателни във финансовите си дела, за да избегнете неочаквани проблеми и участието си в сложни и непредсказуеми ситуации. Годината не означава нищо драматично в този план, но предпазливостта при такива действия е желателна.

2019-та предлага реализирането на планове и ангажименти, свързани с роднини (особено ако имате брат или сестра). Предстоят ви кратки пътувания в границите на страната, в която живеете, някои от които ще бъдат с важна цел, но резултатите няма да ви задоволят особено.

Любовният ви живот ще се определя от това колко сте търпеливи с настоящия си партньор (от гледна точка на неговия характер) или колко сте нетърпеливи с неговото/нейното поведение във връзката ви (липса на отговорност, желание за сериозен ангажимент или друга интимна паралелна връзка). Когато конфликтите са почти всекидневни, раздялата е препоръчителна за вашето собствено психологично и емоционално оцеляване.

2019-та предполага интересни събития, свързани с образованието, кариерата или бизнеса, където ще получите нови възможности за развитие и напредък. Същото важи и за човек в семейството ви, чийто професионален успех или популярност ще бъдат причина за радост, събирания и тържества.

Предстоящата година ще благоприятства започването или развитието на семеен бизнес или семейно ориентирани услуги за деца, възрастни хора и пр. През годината, ако възнамерявате за закупите скъпо нещо, бъдете внимателни с гаранциите, които трябва да получите, с истинския производител или с отзивите, които можете да намерите за този продукт/предмет в Интернет.

През идните дванадесет месеца ще вземете участие в подписването или организирането на различни документи, свързани с имот или дом, който притежавате или искате да наемете. Внимателно прочетете условията на договора или документите, които ще подпишете.

В течение на годината ще бъдете по-сериозно ангажирани от жена, която е роднина от семейната страна на партньора ви: майка, баба, сестра и т.н. Син, внук или млад мъж от семейството ви ще има възможност да се развива в чужбина или да придобие популярност (успех) въз основа на собствените си таланти и надарености.

Възможно е да изпитате не една или две ситуации, в които трябва да планирате бюджета си много добре, за да имате подходящи разходи, свързани с дома, и въобще разходите на битово ниво.

Здравето на човек в семейството ви също ще изисква определен бюджет, а самият здравен проблем не трябва да става причина за паника, защото най-вероятно ще бъде свързан с вид терапия, стоматология или спешна, но не сериозна операция.

Очаква се приятелският ви кръг да нарасне значително, поради множеството нови запознанства, които ви предстоят. Ново приятелство с жена, с която имате общи професионални или бизнес интереси, може да се превърне в нещо истинско и дълготрайно (но не и романтично).

Предложение за професионален ангажимент, идващо от приятели, може да ви донесе успех или добри доходи.

2019-та е важна за тези млади представители на Скорпион, които ще потърсят образование, реализация или работа в чужбина. Дамите над 35-годишна възраст, които не са омъжени, ще имат възможност да изградят нова интимна-романтична връзка с партньор от друго населено място.

Младите представителки на зодията ще бъдат разочаровани от невъзможността да реализират желанието или идеята, за която ще разчитат на помощта на баща си или дядо си. Много момичета или млади жени ще напуснат бащиния дом през тази година или ще отидат в чужбина за фиксиран период от време.

More Astro