Следва

Celebrity Breakups 2018: Звездните раздели на тази година

Годишен ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Astro преди 5 години

Ако сте родени под знака на Стрелец и живеете в чужбина, по някаква причина тази година ще се наложи да пътувате поне веднъж до родината си. Предстоящият период ще благоприятства пътувания в чужбина, контактуване с чужденци или работата в чужда компания.

Финансово 2019-та ще бъде благоприятна - стига да гледате реалистично и отговорно на ангажиментите си, можете да очаквате повече от добри приходи и печалби. Неочаквани доходи са възможни в хода на годината, но самото случване на тези благоприятни финансови обстоятелства, ще намерят своето място и време съвсем естествено и без да пришпорвате събития.

Семейните ви отношения с брат или сестра, братовчеди или други роднини ще бъдат подложени на изпитание в ситуация, в която ще видите кой наистина се грижи за вас като член на семейството и кой търси само собствения си интерес. Разбира се, по стара семейна традиция, основната причина ще бъдат парите, собствеността или други подобни материални интереси.

Както вече се споменава в началото, тези от вас, които живеят в друг град или държава, далеч от собствения си дом, тази година предстои да направят поне едно пътуване, което ще е свързано със здравето на близък човек, със семейно събиране или друг важен повод за завръщане в родината.

Ако имате родител, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей (преди всичко баща), тази година той или тя ще премине през терапия, свързана със сериозен здравен проблем. Каквото и развитие да претърпи неприятното състояние, присъствието ви неотлъчно до родителя е важно – както за него/нея, така и за връзката ви. Опитайте се да бъдете там, независимо дали случващото се ви харесва, или не.

През годината ще изпитате прекъсване на приятелска връзка – вероятно с жена - по различни причини или поради промени в нейния личен свят.

Предстои да бъдат отпразнувани много сватби и семейни събирания все по хубави поводи, а една от основните изненади, ще бъде раждането на дете в близкия и далечен роднински кръг.

Ако сте родител, то тогава собственото ви дете може да ви изненада с неочаквано решение да отиде да учи или да работи в друг град. Ваше задължение като родител е да го подкрепите – знаете, дори и да не разбирате или одобрявате решението му напълно, покажете, че заставате плътно зад избора му и че сте готови да му помогнете както и да се развие ситуацията.

Семейните ви отношения ще се развиват много по-хармонично, отколкото през 2018-та година, като заслугите за това до огромна степен се дължат на търпението и добрата ви предразположеност за комуникация.

През 2019-та, въпреки необходимостта от пътуване в чужбина, трябва да бъдете изключително внимателни с транспорта, който ще използвате, с документите си и с всички неща, които могат да направят пътуването ви перфектно, но, при поява на каквото и да било разминаване, да го съсипят напълно.

Ще съпреживеете личната драма на човек, когото познавате и който живее в чужбина или далеч от вас. Подкрепата ви е високо ценена именно в този момент, опитайте се да бъдете рамото, от което вашият близък се нуждае, защото може би сте единственият човек, към когото може да се обърне за такъв вид помощ и опора.

2019-та ще донесе на почти всички ви промяна в работата, която може да бъде свързана с нова позиция, нова компания и множество други неочаквани конфигурации.

Дамите над 35-годишна възраст ще направят промени в своя приятелски кръг, като се разделят с тези, за които смятат, че губят времето им с оплаквания или други негативни преживявания. Няма нищо по-хубаво от това да мислите за себе си на първо място, но внимавайте с „разчистването“, защото покрай сухото, гори и мокрото – преценката ви трябва да бъде изключително прецизна, за да не се получи така, че да останете сам сами накрая.

Тази година ще даде възможност на по-младите представителки на знака да се помирят със стари приятели/познати или да съживят стара любовна афера. В рамките на предстоящите дванадесет месеца ще получите предложение, което ще се яви като вашият уникален шанс да съживите стара мечта или да изпълните дълго пазено желание.

Мъжете, родени под знака на Стрелец, ще преминат през кратки или по-дълги любовни неволи, които ще ги принудят да вземат смели решения за любовните си отношения като цяло. Любовна връзка с жена, по-възрастна от вас, ще стане причина за проблеми в семейството ви - с родители (най-вече с майчиния образ) или с приятелите си.

More Astro