Следва

Годишен ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

Годишен ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Astro преди 5 години

Ако сте родени под знака на Козирог, предстои ви година, в която духовният ви живот и начинът, по който се справяте с проблемите, ще определят съответно растежа или стагнацията, които ще претърпите. Ще бъде година на промяна в самите вас: чрез различни преживявания, свързани с други невидими светове, с хора от Отвъдното и различни впечатляващи мечти, свързани предимно с такива имагинерни личности и пространства; ще бъде година на необясними преживявания, за които няма да можете да дадете на себе си, камо ли на околните, нормално обяснение.

Ще се наложи да вземете бързо, но важно решение за дома, в който живеете, или имота, който притежавате - може да е свързано със стресова ситуация, паника или натиск от страна на други хора. Неочакваните повреди или щета в дома ви ще изискват неочакван ремонт или промяна.
Събитие, свързано с млад човек, който ще вземе решение за промяна в живота си, свързан с пътуването, ще донесе някаква полза или успех на вашето семейство.

Време е за любов! 2019-та обещава намирането на сродна душа или започване на обещаваща връзка. Твърде е вероятно това да е човек от същото място, където живеете или от същата страна. Годината носи още успехи или важни събития, свързани с брат или сестра и близки роднини.

Не пренебрегвайте важността на общуването с хората около вас, тъй като може да се тълкува като потъпкване на важни събития и промени в живота ви.

През годината ще имате ангажименти с родителите си и ще бъдат по-важни, ако не живеете под един покрив. Събитие, свързано с жена, която е роднина по бащината линия ще стане повод за голямо семейно събиране.

Идната година ще ви даде различни възможности за развитие (особено за младите дами). Периодът е такъв, в който можете да постигнете по-добро заплащане, да демонстрирате по-добри професионални възможности или да постигнете значителна печалба (ако имате собствен бизнес).

В работата си обаче ще изпитате драмата на колега или мениджър, който може да бъде свързан с лична (семейна) трагедия. Много от представителите на знака ще изпитат раздяла с колеги или клиенти по различни житейски причини.

Конфликтите в дома ви през 2019-та са силно противопоказни. Причината за това е, че вашият нрав или този на роднините ви може да ескалира и да предизвика драматични действия, решения и събития. Мислете отново и отново, преди да реагирате, преди да говорите и не разчитайте единствено на любовта на близките си.

2019-та носи своите изненади, свързани с финанси или обезщетения, които ще имат някаква връзка с вашето минало, с роднини на вашия съпруг или още по-далечни роднини. Важно е да имате финансови отношения с хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

През годината ще има тревожна ситуация, свързана с документ или договор, която ще ви даде важен житейски урок.

Предстоящите дванадесет месеца ще доведат до повече събития (спрямо 2018-та), свързани с бременности и раждане на дете дори ако никой не планира такива преживявания.

Човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, ще има огромно влияние върху живота ви и всички действия, свързани с вземането на важни, съдбоносни решения. Представители на тези три зодиакални знака ще бъдат основа за големите изненади в живота ви през 2019-та.

По-младите представители на знака ще имат благоприятна година за промяна чрез преместване, но това няма да бъде планирано събитие. Където и когато и да се случи, това ще бъде резултат от изненадващи и непредвидени събития в семейството или общността, в които живеете.
 

More Astro