Следва

Годишен ХОРОСКОП 2019: РИБИ

Годишен ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Astro преди 5 години

Ако сте родени под знака на Водолей, 2019-та ще бъде запомнена с няколко неочаквани преживявания, граничещи с малките чудеса на живота, които понякога съдбата ни изпраща, за да укрепим вярата си в предопределеността.

В течение на годината ще трябва да разрешите имотен проблем или спешен въпрос, който ще създаде финансова загриженост. Ако сте в процес на продажба на имот, вероятно цената, която ще ви бъде предложена, няма да ви задоволи. Възможно е да се продаде нещо, от което няма да имате полза, но за което ще се наложи да се погрижите като вид задължение или пък по спешност.

Като цяло 2019-та предоставя благоприятни периоди на финансова стабилизация и повече доходи от различни дейности. Не се изключват неочаквани средства или появата на неочаквани източници на доходи. Ваши познати, родени под знака на Козирог, Дева или Телец, също ще окажат благоприятно въздействие в този финансов план на нещата.

Възможно е да бъдат тествани връзките ви с брат или сестра, зет или снаха, братовчеди и т.н. Вероятно напрежението помежду ви ще бъде причинено от личностна опозиция или ще се дължи на някаква лична неприязън.

През годината здравето на човек от кръга ви роднини: баща, дядо, чичо и други ще изисква доста време и грижи. Вероятно е да живеете в различни населени места, а това стечение на обстоятелствата да изисква пътуване от ваша страна.

Любовният живот на необвързаните представители на знака ще бъде по-емоционален, с по-голяма зрялост или практичност по отношение на зараждаща се връзка. Няма да искате да губите време в еднодневни приключения, а ще търсите стабилност и перспектива във взаимоотношенията. Това не означава, че на всяка цена ще изпитате бурна или огнена и супер страстна любов, но със сигурност ще са намесени чувства.

През годината ще се появят неясни ситуации, свързани с работата или здравето на момче или младеж: син, внук, по-малък брат и пр. Възможно е този човек да ви заблуди с неясна или невярна информация, или самият той да стане жертва на подобна заблуда.

2019-та носи важни и запомнящи се събития в семейството и по-широкия роднински кръг: годеж, сватба, юбилей, раждане.

Както се споменава в началото, годината ще бъде запомнена с появата на малки чудеса в живота ви. Те ще се случат по различен начин за всички вас и ще засягат различни сфери на живота ви. Следвайте и се доверявайте на сънищата си, свързани с жена, която не е сред живите.

Представителките на Водолей ще имат странни, необясними преживявания, които човешкият ум трудно би могъл да обясни логично. Комуникацията с хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще помогне на духовното и личностно развитие.

Ще ви се отдаде възможност да постигнете успех или да добиете специален опит, свързан с кариера, образование, обществена или политическа дейност. Взаимоотношенията и взаимодействията ви с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще бъдат важни за постигането на високи резултати в тези области на живота.

Годината благоприятства започването на нова работа, ново ниво в образованието, нова политическа или социална дейност.

Някои от изненадите през 2019-та ще бъдат свързани с раждането на момиче, неочаквано разместване или смяна в живота на млада жена – все промени в живота на ваша близка жена, като е трудно да се определи дали посоката им ще бъде положителна, или отрицателна. Можем само да се надяваме на добро развитие, независимо от характера на самата ситуация.

Младите представителки на зодията могат да бъдат изненадани от очаквана или не бременност, която независимо дали е планирана, или не, ще донесе радост на вас и всички близки.

More Astro