Годишен ХОРОСКОП - 2019

Astro преди 5 години

Главният планетарен аспект през 2019-та е секстилът, образуван от Сатурн и Нептун, носещ материална изгода от духовни занимания. Можете да осъществите мечтите си с упорита работа и разумен, реалистичен подход. Ще осъзнаете собствените си ограничения, но в същото време ще бъдете оптимисти. Твърде вероятно е да достигнете едно по-задълбочено разбиране за духовните си цели и начинът, по който те се вписват в по-голямата картина, описваща самия живот. Ще бъдете търпеливи и самодисциплинирани без да възможност за самоотрицание или саможертва. Възможно е също така да помогнете за осъществяването на мечтите на други хора чрез практическа помощ и чрез духовна подкрепа и насърчаване.

Другият основен аспект в хороскопа 2019-та е квадратния аспект, образуван от Юпитер и Нептун, който обаче не е толкова благодатен; носи изпитания за вярата поради неблагоприятна загуба или тежко разочарование. Може би сте били твърде доверчиви или сляпо сте идеализирали романтични си интереси. Важно е да оцените и сведете загубите си до минимум веднага щом реалността на ситуацията започне да разрушава иначе красивата ви илюзия. Периодът е наистина неподходящ да бъдете твърде оптимистични в нагласите си. Въпреки че се чувствате доверчиви и щедри, рискът от заблуда и измама е твърде голям, за да рискувате ресурсите си (и не визираме само материалните такива). Всъщност вашите ресурси дори може би не са толкова сигурни, колкото си мислите.

Последният месец от настоящата 2019-та изглежда най-обещаващ благодарение на тригонът на Юпитер и Уран, който носи късмет и вълнуващи срещи. Моментът е добър да опитате нещо ново и различно като това може да варира от нова прическа до отвъдокеанско приключение. Спокойно можете да поемете рискове и съвсем оправдано да се чувствате оптимистични за всеки успех. Ще имате допълнителната свобода и желание да разширите границите на собственото си съзнание и да изследвате нови и непознати сфери и територии. Аспектът е особено благоприятен за тези от вас, които смятат, че животът им е в застой. Вероятно очаквате нещо толкова вълнуващо да се появи на хоризонта от доста отдавна и все по-неспокойно искате то да се случи. Неочаквани възможности ще ви предложат нов път, по който да поемете, и ще задоволят оправданата ви нужда от положителна промяна.

Хороскоп

Още от Astro