Седмичен ХОРОСКОП - 31.12 - 06.01

Astro преди 5 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Тази седмица може да изненада представителите на зодия Близнаци с някои промени в кариерата или бизнеса. Имате нови цели в живота си, които ще изискват нужда от нови знания, квалификация и още по-усърдни усилия. Можете да започнете обучение, свързано с нова дейност, производство или ангажиране с нови клиенти, рекламиране на нов продукт – в зависимост от сферата, в която се развивате и длъжността, която изпълнявате.

През седмицата ще имате непланирани финансови отношения с хора от различни градове. Възможно е да получите пари, изгодна оферта за работа или допълнителен ангажимент или заем – отново строго индивидуално.

Внезапна паника ще възникне на работното ви място, което ще бъде просто моментен емоционален стрес, а не нещо повече.

Предстои ви да обмислите различни възможности за увеличаване, стабилизиране и подобряване на доходите си; имате няколко идеи, които ще изискват внимание и време за обмисляне, преди да вземете решение за тях.

Любовният ви живот ще стане или ще даде причина за разговори, решения и действия. В повечето случаи не за кардинални такива, но със сигурност с определена важност. Нестабилни ще бъдат предимно любовните взаимоотношения с хора, живеещи на разстояние: в друг град или държава.

Мъжете, представители на знака, ще изпитат определени притеснения относно финансов документ, изплащане на кредити, битови сметки или други непредвидени разходи, докато дамите просто си търсят за какво да се тревожат и както знаем – винаги успяват.

Хороскоп

Още от Astro