Седмичен ХОРОСКОП - 31.12 - 06.01

Astro преди 5 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица ще можете да постигнете напредък или успех по важни за вас въпроси. Възможно е да се изненадате от предложение, нов шанс или някакво друго нововъведение в живота си.

През седмицата може да получавате парични средства от отделна работа или да имате по-добри печалби в бизнеса си.

Стар конфликт или дразнение с някого, който е бил ваш приятел, тази седмица би могъл да има отрицателно отражение или въздействие върху живота ти; ще зависи от това до каква степен и дали сте оставили всичко в миналото – ако има „сметки за разчистване“, то действително е по-добре нещата да се изговорят на момента, за да започне и годината ви съвсем на чисто!

Любовният ви живот ще бъде интересен поради различни разговори или новини за бъдещите ви ангажименти, срещи и пътувания. По-голямото вълнение се пада на тези от вас, които имат романтична кореспонденция с човек, живеещ на друго място. Новите романтични срещи ще също имат шанс за благоприятно развитие.

Изненадите през предстоящата седмица най-вероятно ще имат връзка с вашето минало, предишни професионални контакти и пр.

След дългогодишни съмнения, ще откриете смелост да вземете необходимото решение по въпрос, който е личен и ви гложди от прекалено отдавна. 2019-та започва продуктивно, а от самите вас зависи дали ще продължи така устремено и до края си.

Хороскоп

Още от Astro