Месечен ХОРОСКОП - Януари 2019

Astro преди 5 години

Първият месец на 2019-та се характеризира с интензивен месечен хороскоп, включващ слънчево и лунно затъмнение плюс два основни аспекта, както и шест планетарни съвпада като цели четири от тях са в Козирог.

Слънчевото затъмнение на 5-ти януари като цяло се очертава положително благодарение на тясното подравняване с хармоничната фиксирана звезда Вега. Тази масивна, но бледа сапфирова звезда има оптимистично, щедро, творческо и поетично влияние. Затъмнението в съвпад със Сатурн дава сериозно и консервативно влияние на януарския хороскоп, но полезен аспект спрямо Нептун облекчава настроенията. Периодът на слънчевото затъмнение е перфектен момент за стартиране или развитие на бизнес или идея.

Квадратурата на Юпитер и Нептун на 13-та януари носи изпитание за вярата поради неудобна загуба или претърпяване на някакво разочарование. Ако можем да определим някоя част от месечни хороскоп като лоша, то това е тя, защото сме прекалено оптимистични в преценките си, когато действително трябва да сме реалисти. Може да се чувствате доверчиви и щедри, но рискът от заблуда и измама е твърде голям, за да рискувате ресурсите си. Всъщност, вашите ресурси може да не са толкова сигурни, колкото си мислехте.

Лунното затъмнение на 21-ви е най-силно засегнато от Уран. Едно предизвикателно квадратно измерение на тази планета на несигурност и бунт води до промяна, но и до нова възможност. Неочаквани събития и новини вероятно ще предизвикат безпокойство и несигурност за бъдещето.

Тригонът на Марс и Юпитер от 25-ти януари увеличава желанието да се състезаваме да категорична победа. Почти всяко действие, което стартираме сега, ще се окаже успешно. Този аспект е един от най-добрите показатели за успешно действие. Успехи в съревнованията, спорта, сексуалните завоевания и бизнеса. Щастието, на което се наслаждаваме, произтича от собствените ни силна вяра и добри намерения. Прилагането на такава щедра и положителна енергия към всяка праведна кауза със сигурност ще донесе ползите, които желаем по време на януарския хороскоп.

Секстилът на Сатурн Нептун в последния ден на месец януари носи материална изгода от духовни занимания, подчинявайки не само целия януарски хороскоп, а и следващия. Дава ни се възможност да осъществим мечтите си с упорита работа и разумен, реалистичен подход.

Хороскоп

Още от Astro