Месечен ХОРОСКОП - Януари 2019

Astro преди 5 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, през януари ще изпитате различни изненади, свързани с дома или роднините си. Вторият случай засяга най-вече тези, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Подобни събития и изненади ще бъдат изцяло положителни, така че няма за какво да се тревожите.

През януари интересно и позитивно развитие ще включва любовни взаимоотношения с партньор от друго място. Може да очаквате покана за пътуване, планиране на среща или други важни събития, свързани с път и разстояние.

Конфликтът или противоречията, възникнали между вас и другите (условно) през изминалата година, този месец ще бъдат възобновени, но за да намерят края и решението си, а на за да се задълбочават. Имайте предвид, че пътят към решаването им вероятно ще бъде много по-емоционален, с обмен на сериозни обвинения и в някои случаи заплахи, така че се подгответе психически.

Внимание този месец ще изискват финансовите сделки особено ако сте си позволили излишък от харчове по време на празниците. Бъдете много внимателни и следете както собствените си разходи, така и съхранението на личните ви пари и банкови карти.

В отношенията ви с близки приятели ще има ситуация на несъответствия на желания и интереси, които могат да създадат потиснато настроение за кратък период от време.

Хороскоп

Още от Astro