Месечен ХОРОСКОП - Януари 2019

Astro преди 5 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, през януари се появяват неочаквани възможности да разрешите проблемите, които не сте успели през 2018-та. Сега късмет ще бъде на ваша страна, ако тези въпроси са свързани с финанси.

Намесването на името ви в интрига може да създаде нежелани врагове, така че бъдете внимателни с коментарите си и с хората, пред които ги правите.

През януари ще се наложи да помогнете на колега или да помогнете за разрешаването на неприятна ситуация на работното ви място в името на общото благо. В някои случаи може да има връзка с недоволен клиент, нечестен партньор и пр.

Периодът е добър за лечебни процедури, различни видове терапии, минерални бани и всякакви други глезотии от този род. Месецът е добър за възстановяване за тези от вас, които се подлагат на някакво лечение.

Новини или документ, свързан с лице, родено под знака на Телец, Дева или Козирог, могат да доведат до конфликт в дома ви, на работното място или в някоя институция.
Възможно е да участвате в любовна драма, раздяла или развод в живота на жена, която е една от роднините или близките ви приятелите.

Добрите моменти този месец за представителките на знака ще бъдат свързани с очаквани или не допълнителни финансови средства. Възможно е да участвате в сключването на договор, който ще да донесе редовни доходи за бъдещето, увеличаване на заплатите или нов трудов договор.

Господата, родени под знака на Близнаци, ще могат да се зарадват на успешното развитие на съдебно дело от финансово естество, ако се занимават с такова.

Хороскоп

Още от Astro