Месечен ХОРОСКОП - Януари 2019

Astro преди 5 години

РАК 22.06 – 23.07

Голяма част от родените под знака на Рака този месец очакват гости от близо и далеч – независимо от дължината на престоя им, забавленията и доброто, качествено прекарване на времето са гарантирани.

Обстоятелствата през месеца ще благоприятстват успешното развитие на плановете за дома и работното място. Единствените проблеми могат да възникнат от различните ви и постоянно променящи се настроения, необяснимите състояния на депресия или носталгията по миналото.

Изоставените или изостаналите планове и ангажименти от изминалата година ще претърпят очакваното си развитие още през първия месец на новата година. Януари е добър за уреждане на финансови въпроси с приятели, за обща дейност или ангажименти, от които ще очаквате допълнителни доходи.

За Раците, които вече са родители, януари носи неочаквана промяна в плановете, свързани с децата; с тяхното образование, публични изяви или предстоящо пътуване.

При дамите, родени под този зодиакален знак, назряващ конфликт, основан на ревност, може да доведе до разкриване на истини, за които не сте готови или ще се окажат твърде болезнени за възприятието ви. От това няма да излезе нищо добро, затова бъдете много внимателни с емоциите, които не можете да контролирате.

Януари ще оспори кариерата или бизнеса на мъжете, представители на знака – твърде вероятно е възникването на желани или не промени, които със сигурност ще разбъркат и тотално променят досегашните ви планове.

Хороскоп

Още от Astro