Месечен ХОРОСКОП - Януари 2019

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, през януари ще имате възможност да разрешите недоразуменията си с мъж, в когото сте се съмнявали за измама или манипулация. Ще разберете, че зад неясните му действия или липсата на комуникация помежду ви, всъщност стои човек, който се опитва да ви помогне или да ви защити. Като цяло този месец сте на път да преоткриете този човек, виждайки го е една съвсем нова светлина.

През януари ще получите информация или предложения, които ще са повече от привлекателни и интересни за вас, но поради някаква причина няма да имате възможност да дадете своя отговор или да направите коментари – поне не веднага. Гледайте все пак да не се бавите прекалено дълго в даването им.

Периодът предизвиква притеснения или грижи относно здравето на жена от семейството ви или от близките ви приятели.

Ще имате добри възможности за изпълнение на професионалните си задължения, за постигане или поддържане на стабилност на работното място. За някои от вас времето е подходящо за провеждането на разговори за по-високи печалби или нови дейности за постигане на по-добри печалби.

Ще имате добрата възможност да се срещнете и да развиете контактите си с хора от различни градове и държави.

Още в началото на месеца лъвиците ще имат по-големи очаквания за финансовите или бизнес делата си - правите плановете си предварително, което невинаги е най-удобният и добър вариант. Хубавото е, че предполагаемото развитие на финансовите ви планове в друга насока (от очакваната), ви амбицира да изпипате до съвършенство следващите си стъпки.

За мъжете, представители на зодията, идва време за вземане на важно решение относно любовна афера или брак, където са били отдавани прекалено много лъжи или нелоялност към другия партньор.

Хороскоп

Още от Astro