Месечен ХОРОСКОП - Януари 2019

Astro преди 5 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, януари ще ви изненада с проблеми в домакинството или с проблеми, свързани с имущество, което притежавате или които са собственост на родителите ви. За вас няма неразрешими неща, но подобно стечение на обстоятелствата със сигурност ще се отрази на по-голямото ви натоварване този месеца.

Януари бележи раздяла с дете или млад човек, поради началото на нова кариера, пътуване до друг град или държава или друго ново начало в живота.

Би било добре да избягвате финансовите взаимоотношения с мъже този месец или ако е крайно необходимо, да бъдете крайно предпазливи. Конфликтите през януари почти винаги ще имат връзка с финанси, но те също ще намерят бързото си решение.

Новите романтични връзки ще бъдат обект на силно привличане, все още необяснимо на този етап, и вероятно поради противоположностите в характерите и интересите с партньора ви.
Не всичко този месец ще протича „по мед и масло“ - пригответе се да се откажете от някои от мечтите или плановете си. В повечето случаи ще бъде за добро и в последствие ще ви бъдат предоставени много по-добри възможности – не се отчайвайте! Ако продължавате да притискате и принуждавате нещата да се случват, вероятно ще създадете нови и неприятни проблеми и разправии.

Могат да се очакват проблеми и трудности, при майките, родени под зодиакалния знак, които ще се дължат на различни събития или поредица от решения, взети през последните няколко месеца.

За мъжете, представители на Дева, януари е подходящото време за изпълнение на планове, свързани със семейството, брака или празниците, свързани с големи събития.

Хороскоп

Още от Astro