Месечен ХОРОСКОП - Януари 2019

Astro преди 5 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, януари ще ви донесе неочаквани притеснения за сериозната ви любовна връзка. Възможно е да научите неща от личния живот на партньора си, които не сте знаели преди, а и може би са били умишлено прикривани. Той или тя може да са по-склонни да контролират вашите желания или действия.

Този месец известява за събития, свързани с неочаквана или нежелана бременност.

Ако се занимавате с някакви финансови сделки с мъже, то този месец със сигурност ще можете да разчитате на късмет и да постигнете желаните резултати.

Новите познанства ще започнат с трудности, с раздразнение или нетърпимост, поради различията между вас и отсрещните. Следователно тяхното развитие ще бъде много по-интересно и позитивно за вас, имайки предвид несигурното им начало – противно на очакванията ви, човекът отсреща има с какво да ви изненада, просто му дайте възможност!

Късметът по много начини ще бъде на ваша страна, но се стремете да запазите постигнатото и да оцените това, което ви се дава.

Представителките на зодиакалния знак могат да очакват специално внимание или предложение в работата си, на което ще трябва да отговорят за кратък период от време.

 

Хороскоп

Още от Astro