Следва

ЗВРЪЩАНЕТО НА КРАЛЯ: Carl Cox се връща на EXIT със специален тричасов сет !

Baby on Board: Трето за Венсан и първо за Тина!

За Венсан и Тина всичко е любов...

Celebrities преди 5 години

Тъкмо завършихме списъка със Звездните отрочета на 2018-та, а вече започваме да попълваме бройките в този за 2019-та - Тина Кунаки и Венсан Касел очакват първото си дете само 4 месеца, след като си казаха заветното "OUI" през август! 52-годишният актьор и 21-годишната моделка обявиха новините в първия ден за календарната година, разбира се, в Instagram кадри от поредната си екзотична почивка.

Спекулации, че Кунаки е бременна, циркулират в Интернет пространството от поне месец, но официалното потвърждение идва право от първоизточника - Касел, който вече е баща на две прекрасни деца, Дева (14) и Леони (8) от екссъпругата си - Моника Белучи, сподели вълнуващите новини с видео на щастливата двойка на плаж в Баия, Бразилия, където двамата влюбени празнуват коледно-новогодишните празници.

Кунаки пък се похвали с кадър от същата импровизирана фотосесия, на която е "облечена" само с шапка с гигантска периферия и гордо демонстрира наедрялото си коремче.

Касел и Кунаки са заедно от 2016-та, когато се запознават в Биариц, Франция, но чак през август тази година всичко стана официално, след като двойката застана на корицата на италианския Vanity Fair, помните зашеметяващите кадри, надяваме се.

В друго интервю, този път пред The New York Times, актьорът уверено споделя, че бъдещето на връзката му с Тина непременно включва дете, а защо не и деца: "На 52 съм. Женя се за 21-годишно момиче. Влюбен съм и със сигурност плановете ни включват и деца." Е, първото вече е на път!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.