Всички носят: Old Celine

Всички носят: Old Celine

old but gold

След първата колекция на Еди Слиман за Celine по време на парижката седмица на модата през октомври голяма част от модната публика започна да оплаква заминаването на Фиби Файло и още по-конкретно края на една ера.

Без много закъснение и всъщност даже навреме трудът на вече бившата дизайнерка на Celine бива увековечен в Instagram профил, който днес може да се похвали с над 181 хиляди последователи. Името му, кратко и ясно, е Old Celine, а целта е да припомни и покаже в множество кадри цялото творчество на Файло през годините - от дефилета в снимки през страхотните рекламни кампании с фотографа Юрген Телър, които всички помним.

Създаването на профила съвпада и с големия ръст продажби, които се наблюдават на елементи от изминали сезони на бранда в сайтовете за винтидж и втора употреба на луксозни стоки като The Real Real и Vestiaire Collective. По данни, предоставени от самите търговци, ръстът в продажбите достига цели 52% в сравнение с месеца преди дебюта на Слиман.

Затова и Instagram профилът влиза в ролята на идеалната платформа за изразяването на тази любов по всичко Celine. В подбраните тук снимки наблюдаваме отдадеността на голям брой модни дами и към бранда, и към идеята за увековечаването на този забележителен труд, а резултатът е следният>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.