Следва

“Джия 2001“ и представяне на фабриките Newform и Terma

Бебе #4 за семейство Уест

Ким и Кание чакат четвърто...

Celebrities преди 5 години

2019-та очевидно ще е годината на звездните бебета - късно вчера интернет пространството избухна от новината, че Ким Кардашян и Кание Уест очакват бебе #4!

Само година след раждането на Чикаго, 5-членното семейство Уест е на път да се увеличи с още един чифт Yeezy-та.

Поради здравословните си проблеми, Ким наема сурогатна майка (както и при раждането на третото дете на двойката, Чикаго), чиято самоличност се пази в строга секретност от клана Кардашян-Дженър-Уест. Малко момченце (по информация на US Weekly) ще се присъедини към Ким, Кание, Норт, Сейнт и Чикаго през май, а наддаванията за предполагаемо име могат да започнат СЕГА! Въпреки че артистичният татко с певчески и дизайнерски способности, със сигурност отново ще ни изненада с най-невероятното име за второто си момче... или пък ще заложи на нещо по-нормално за разнообразие?

Съдейки по трите отрочета на риалити звездата и рапъра/дизайнер, без дори да сме виждали запис от видеозон, можем смело да предположим как ще изглежда бебе #4: огромните очи и мигли на Кими, плътните устни и мостовия тен на Yeezus.

Талантите засега не сме сигурни как се разпределят сред децата, но с такова огромно “вродено” поле за изява, съмняваме се, че някое от четирите ще страда от липса на внимание и ангажименти.

More Celebrities