Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Големите надежди ще са в Склада

Запазете в артистичната си agenda датата 15 октомври, когато Склада представя специалния си фешън проект...

All fashion преди 14 години

Запазете в артистичната си agenda датата 15 октомври, когато Склада представя специалния си фешън проект „Валентност”.

Артистичното пространство, което се намира на улица „Бенковски“№11, успя да се наложи като епицентър на инициирание и случване на артистични, фешън и дизайнерски събития след серия от успешни проекти, между които са представянето на романа на Виргиния Захариева „9 зайци“, изложбата Faces на белгийската художничка Саския Пинтелон, архитектурното представяне на проекта на италианския архитект Винченцо де Котиис, както и зрелищната премиера на Surface Table – уникален дизайнерски продукт на гения на Established and Sons – Терънс Уудгейт.

Благородната инициатива на собственичката на авангардното пространство – Галя Дзанато е да превърне „Склада“ в „място, където талантливите идеи се случват. „Склада“ ще подкрепя всяка кауза и проект, който ни приближава до епицентъра на събитията в световен мащаб. Ние случваме нещата и хората, които си заслужават!“, добавя Дзанато.

Тя и амбициозният и ентусиазиран екип на „Склада“ анонсираха следващото, голямо събитие за сезона – модният проект „Градска триизмерност“ с куратор Ива Щатц, в който се включват магистри от специалност „Мода“ на Националната художествена академия.

„Вдъхновени сме от наложилия се в артистичното и модно пространство архитектурен тренд. Градската триизмерност като вдъхновение е силен акцент върху играта на форми и материя – модата като пространствено решение е базата на проекта!“, допълва Ива Шатц. Щастливците, избрани да представят проектите си пред почитатели на модата и дизайна, са Наталия Живкова, Велина Павлова, Радостина Клинкова, Росица Маринова, Любомира Найденова, Деница Иванова, Ина Трифонова, Борче Ристовски.

След артистичното модно дефиле, моделите от експозицията ще се продават в „СКЛАДА“ - не пропускайте шанса си да притежавате част от „Валентност”.

Кога: 15 октомври, 20 часа
Къде: Склада под СКЛАДА, улица „Бенковски“№11, ет.3

More from View Sofia

More All fashion