Следва

Golden Globes: Дано историята НЕ се повтаря!

“Джия 2001“ и представяне на фабриките Newform и Terma

Един от водещите вносители на материали и обзавеждане за бани в България, „Джия 2001“ са винаги верни не само на качеството на продуктите си, но и на всичко, което правят.

All About Life преди 5 години

Домакини на поредния тимбилдинг, организиран от платформата „Дибла“, партньорите от Годишната партньорска програма на Платформата запознаха присъстващите дизайнери с топ продуктите на двете фабрики Newform и Terma.



По време на тимбилдингa, провел се на 3 декември 2018 г. във впечатляващия нов шоурум на фирмата, гост-лекторът - италианецът Масимо Джиролди увлекателно представи богатата гама от продукти на фабриката Newform, както и нейната най-голяма „гордост“ – смесителите, които могат да удовлетворят и най-капризните изисквания на клиентите, тъй като се предлагат с различен финиш, размер, цветови комбинации, както и инкрустации с камъни Сваровски или материал по избор. Новаторските метали, от които се произвеждат смесителите и които обикновено се използват в автомобилния сектор, са устойчиви на драскотини и пръстови отпечатъци. Newform предлагат и специална услуга за гравиране на всеки един смесител. Във фабриката се осъществява целият процес на производство - от създаването на дизайна до завършения продукт. Естетиката и функционалността, дизайнът и оригиналността, заедно с вниманието към детайлите, са сред отличителните черти на Newform.



Водещият на лекцията не пропусна да сподели друга интересна подробност. Проектът на Дизайнер на годината 2017 г. Меги Илиева – ЕСТЕ спа, награден с World Luxury Spa Awards, включително приза за „Най-луксозен фитнес и спа център в света за 2017“, както и победител в категория „Спорт/Разкрасяване и спа“ на съревнованието Dibla Design Awards 2018, е правен изцяло във фабрика Newform.



Интересен завършек на вечерта при представянето на фабриката Terma и предимствата на серията й иновативни радиатори бяха специалните предизвикателства, отправени от „Джия“ към всички дизайнери в знак на благодарност за тяхната работа и сътрудничество.

Newform
Всеки, който заложи и осъществи свой проект в рамките на шест месеца, считано от 3 декември 2018 г. с продуктите на Newform от най-новата им серия AQUALITE, и фирмата получи поръчка от дизайнера или неговите клиенти за комплект смесител за мивка, вграден смесител за душ и душ, ще получи специално предложение от "Джия" за тези продукти.



Terma

А тези от дизайнерите, които завършат свой проект в същия срок с продуктите на Terma – радиатори за дома и банята, и направят поръчки за минимум 15 000 лв ще получат подарък радиатор по техен избор!


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.