Следва

Китайски хороскоп за 2019-та: Годината на Прасето

Пиеса за нас

Петък. 11 януари,

All About Life преди 5 години

19:30 часа. Дом на киното.

В двата реда по-горе се намира важната информация, която трябва да знаете, ако искате да посетите наистина интересен спектакъл.

Пиеса за нас

Режисьор: Ани Васева
Текст: Ани Васева, с включени фрагменти от текстове на Боян Манчев и Ани Васева от стари спектакли на "Метеор", както и текстове, писани от актьорите.

"Това е спектакъл за нас. За нас, Метеор, за историята ни и за нас – тези, които сме на сцената и направихме „Пиеса за нас“. За живота. За театъра. За отчаянието. За радостта. За страха. За нас. „Ние сме за невъзможното. Ние сме за това, което е повече. Ние искаме всичко.“
„Като актьор трябва да мога да усетя всичко и да го живея. Трикът е, че всеки може да бъде актьор стига да поиска. И всеки играе. И всеки усеща. А нали това ни събира, тук, сега. Общото усещане. И, може би, евентуално, някаква нужда. Нещо, което ни липсва. От какво се нуждаем?“ „Няма настояще. Докато мигнеш и моментът е вече минал, а следващят вече идва. Докато казвам това, то вече е минало, а бъдещето още предстои. Аз стоя в празнота. Мен ме няма.“

Спектакълът е осъществен с помощта на Министерство на културата и Дом на киното.

Участват: Леонид Йовчев, Емона Илиева, Стефан Милков, Георги Димитров, Грета Гичева, Гордан Коев, Калин Николаев, Лъчезара Василева, Мартин Димов, Никол Василева и Траян Христов.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.