Китайски хороскоп за 2019-та: Годината на Прасето

Китайски хороскоп за 2019-та: Годината на Прасето

Фенове на традиционната западна астрология, незнайно защо, никога не оставаме безразлични към знака, съгласно китайския хороскоп, който ще доминира настъпващата нова година...

Въпросът кой от 12-те знака на източния хороскоп ще ръководи новата 2019 година ни се струва съществен на прага й, затова и посвещаваме този материал на това.

По Китайския зодиак, идната, 2019-та година ще премине под символа на Жълтата Земна Свиня. С общителен и весел нрав, добра, търпелива, и в същото време внимателна и разсъдлива, Свинята е уравновесена, спокойна и съвършено неконфликтна. Изключително много се стреми, и умее, да намери с всеки общ език. Този й характер ще окаже положително влияние на цялата година, т.е. смеем да допуснем, че 2019-та ще е период на спокойствие, разумност, хармония и успех. И понеже, съвсем резонно идва въпросът какво на личностно ниво да очакваме от Годината на Свинята, съблюдаваме предпочитанията на нейната покровителка и се опитваме да я срещнем с максимален респект.

via GIPHY

Характерът на Прасето

Ако поне веднъж в живота ви сте виждали на живо прасе, знаете, защото и с невъоръжено око се вижда, че животното е благодушно и весело, с лек характер. Свинята се радва на всичко случващо се. Не е глупава, въпреки че може да се допусне, че не разполага с буден интелект. Но, ако наблюдавате известно време действията й, ще забележите, че пред вас стои животно с невероятна интуиция, което предусеща случващото се и може да подуши опасността далеч преди приближаването й.

Свинята не познава понятието умора, особено ако живее в естествената си природна среда. Способна е без капка изтощение да броди из горите и да рита с пети земята в търсене на жълъди. Китайците ценят животното заради жизнерадостния характер - смята се, че под негово покровителство годината ще премине леко и непринудено. Ако не противоречим на правилата, възприети в живота на този символ на годината, мъката и тъгата ще ни заобикалят.
Общи правила за Годината на Свинята

Съгласно Източния зодиак, Годината на Свинята завършва цикъла от 12 знака, концентрирайки в себе си всички фактори, характерни за предшестващите 11 цикъла. Годината на Жълтата Свиня - 2019-та ще е една от доста спокойните и това се отнася за всички знаци на зодиака, като се смята, че ще събере на едно място максимално количество положителни емоции. Особено силен ще е периодът за родените именно в някоя от годините на Свинята. Дотук в човешката история те са всичко на всичко 9: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983 и 1995. През 21 век Жълтата Свиня се е раждала само веднъж - през 2007 г. Сега, през 2019-та, е вторият звезден момент на Прасето и годината обещава да е добра и позитивна, бележеща отличен период в живота на практически всички.

via GIPHY

Източният календар обозначава 2019 година като година на "земната" Свиня заради жълтия цвят. Цветът предполага плодородие. Периодът ще е много добър за тези, които през 2019-та ще се стремят към укрепване на отношенията или встъпване в брак, защото това е най-доброто време да се помирим с онези, с които сме били в спор или да завържем ново плодотворно запознанство. Това, че Свинята е "земна" също е важно, защото е символ на успешните земеделски дейности, т.е. няма да има никакви притеснения за реколтата. От друга страна, през 2019-та на хората ще се наложи с всички средства да пазят земята и да я уважават.

2019-те ще е благоприятна и за хората, които се занимават със самоусъвършенстване, удачна ще е за нови начинания, за стартиране на бизнес, за започване на интересна работа и за нови вдъхновяващи проекти. Още една особеност на 2019-та - годината ще е богата на пари и изобщо благополучие в материален план, т.е. могат да се правят планове за бъдещето, като се разчита на добри финансови постъпления.

Годината ще е благоприятна за всякакви приключения и пътешествия, планирани отдавна или спонтанни, както и за културно и общо развитие.

Какви хора се раждат в Годината на Свинята?

Мнението на астролози и гадатели по повод това, което ни очаква в годината на Глигана - 2019-та, съвпадат в много посоки, но в някои се и различават. Но с факта, че Свинята в източния календар се свързва с мира и добротата, и с началото на нещо добро и неизвестно в положителна светлина, са съгласни всички. Затова и идващата 2019-та обещава промени в живота на всеки човек.

Всички, родени в Годината на Глигана, имат една много интересна черта на характера - вярват в истински доброто начало у човека. Но понякога хората се възползват от доверието на Свинята за користни цели, и тази вяра носи проблеми. Независимо от това, тя винаги се стреми да прави добро и да подобри живота на близките. Макар че Глиганът има неувяхващи жизнена сила и енергия, животът на родените под знака не е напълно безоблачен. Периоди на постоянство се сменят с резки промени в живота, а често им се налага да почнат начисто от самото начало. Но в годината на техния знак, на родените под него обичайно им върви, така ще е и през следващите месеци, особено в посока материално благополучие. Чувството за хумор ще помогне на Свинята да преживее проблемите, макар че никой не е застрахован от тях.

via GIPHY

Свинята трудно се съгласява на компромис, независимо от мекосърдечието си. Ако е уверена в правотата на мислите и действията си, до последно ще настоява да се следва мнението й, но пък, ако се увери, че не е била права, спокойно ще поднесе извинение.
Кратка астро прогноза за всички знаци от Зодиака

В навечерието на 2019 година трябва да се настроим на положителна вълна. Защото годината на Жълтата Земна Свиня обещава стабилност и позитиви. Благоденствие се очаква във всички сфери на живота. Новата година ще се окаже особено благоприятна за хората, занимаващи се със земеделие или селскостопански труд. Хората, чиято дейност е свързана с финанси, също ще са радват на успех. Много сделки ще се окажат печеливши, а инвестициите ще донесат отлични приходи. Осъществените през 2019 година делови контакти ще се окажат полезни и свързани с множество отлични възможности за промени и просперитет. Браковете, сключени през годината, ще се окажат извънредно сполучливи.

via GIPHY

Овен
Овните са едни от най-обаятелните хора, следователно им е лесно да намерят общ език с буквално всички. Идва времето изцяло да се заемат със собствения си личен живот, защото имат огромен шанс да срещнат себеподобен, който да се окаже второто им аз.

Телец

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.