Китайски хороскоп за 2019-та: Годината на Прасето

Китайски хороскоп за 2019-та: Годината на Прасето

Фенове на традиционната западна астрология, незнайно защо, никога не оставаме безразлични към знака, съгласно китайския хороскоп, който ще доминира настъпващата нова година...

Въпросът кой от 12-те знака на източния хороскоп ще ръководи новата 2019 година ни се струва съществен на прага й, затова и посвещаваме този материал на това.

По Китайския зодиак, идната, 2019-та година ще премине под символа на Жълтата Земна Свиня. С общителен и весел нрав, добра, търпелива, и в същото време внимателна и разсъдлива, Свинята е уравновесена, спокойна и съвършено неконфликтна. Изключително много се стреми, и умее, да намери с всеки общ език. Този й характер ще окаже положително влияние на цялата година, т.е. смеем да допуснем, че 2019-та ще е период на спокойствие, разумност, хармония и успех. И понеже, съвсем резонно идва въпросът какво на личностно ниво да очакваме от Годината на Свинята, съблюдаваме предпочитанията на нейната покровителка и се опитваме да я срещнем с максимален респект.

via GIPHY

Характерът на Прасето

Ако поне веднъж в живота ви сте виждали на живо прасе, знаете, защото и с невъоръжено око се вижда, че животното е благодушно и весело, с лек характер.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.