Следва

Street style вдъхновения: Монохром от глава до пети

Кокетни чанти и копринени шалове по случай Китайската Нова година от Mulberry

Британският бранд пуска лимитирана серия от празнични версии на емблематичните минита Amberley Satchel и Seaton по случай Лунната Нова година...
 

All fashion преди 5 години

От Mulberry оповестяват Годината на Прасето със специална капсулна колекция, посветена на Китайската (или Лунната) Нова година и на празничния сезон като едно цяло. Като част, от колекцията британският бранд интерпретира два от най-продаваните си модела, мини версиите на Amberley Satchel и Seaton от крокодилска кожа в червено и черно, в стилистиката на празника.



Колекцията включва още колаборация с артиста Ли Руи по линията копринени шалове, идващи като допълнение към капсулната колекция чанти. Принтът на шаловете, дело на Ли Руи, е вдъхновен изцяло от традиционните пейзажи, често срещани в древните китайски произведения на изкуството. Шалът, последното допълнение към асортимента от линията т.нар. "bag scarves" на Mulberry - представена миналата година, може да бъде стилизиран и със самите чанти освен като самостоятелен елемент за допълнителен щрих към съвършената изисканост.

Капсулната Лунна новогодишна колекция на Mulberry ще бъде достъпна в бутиците на лейбъла и на mulberry.com от 15-ти този месец. STAY TUNED, за да се доберете до лимитираната, направо колекционерска линия на британската Къща>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.