Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 07.01 - 13.01

Всичко е любов: Меденият месец на Киара и Fedez

per le piccole cose...

Celebrities преди 5 години

Четири месеца след италианската "royal" сватба (която по междудругото докара на Dior едни 36 милиона), Киара и Fedez заминаха на меден месец. Много млади двойки избират Сицилия като дестинация за постсватбеното си пътешествие, но имайки предвид, че италианците се ожениха именно ТАМ, редно беше да отскочат до някое още по-екзотично кътче на света.

И го направиха, де. Киара и Fedez се подвизават на Малдивите от около седмица насам, италианците се ширят на частен остров в петзвездния курорт Кудаду, където и отпразнуваха Новата година - без малкото си отроче, Леончино. Споменахме колосалната сума, която докара сватбената рокля на Киара на Dior - не бихме се учудили, ако въпросният резорт спечели дори повече от гостуването на известното семейство.

Докато релаксира и вади прехраната си едновременно, двойката не забравя и за инстаграм последователите си с общ брой 23,2 милиона. Рапърът и инфлуенсърката радват почитателите си със снимки от dreamy медения си месец ежечасно, разкривайки гледки не само към сините лагуни и кристално белия пясък, а и към знойните си задни части. Всичко от инстаграм, разглеждаме в галерията горе>>>

П.П.: Въпросът "Кой прави тези снимки?" (визираме тази на голите Киара и Феде във ваната), все още важи и чака отговор???

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.