Следва

Нанушка

Pre-fall 2019: Tibi

С новата pre-fall колекция за 2019-та, креативната сила зад Tibi - Ейми Смилович официално потвърждава започнатото от пролетната колекция, а именно пускането и на мъжка модна линия...

Runway преди 5 години

Четирите мъжки визии, заложени в line up-а, задават идеята за леки и съвсем нестроги костюми, отличаващи се сякаш със собствен стил, в сравнение с останалото на пазара от този сектор.

Що се отнася до дамските дизайни, които все още стоят в основата на бранда, там дизайнерката поема една по-олекотена посока по отношение не само на кройки, но и още настроение. Самата тя споделя концепцията така: "Никога не се залавяме с конкретна тема, но този път усещаме, че имаме нужда малко да раздвижим нещата. Това ни желание се изразява и в подновяването на добре познатите класики, и в нагласата да не се вземаме прекалено на сериозно. Харесваме костюмите и всичките им интерпретации, както и градската палитра, но във всичко това искаме да добавим макар и като щрих природата."

Този премерен хумор намира място под формата на ненатрапчиви, но също така интересни детайли. Двата златни алигатора например, поместени върху широкия колан на талията, изобразяват цифрите 6 и 9, а калър блок роклята в кафяво и екрю е придружена от модерен принт с мравки. Темата с природата се наблюдава още като лайтмотив, благодарение на цветовата палитра от зелено, жълто и кафяво, върху които Смилович упорито акцентира>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.