Седмичен ХОРОСКОП - 07.01 - 13.01

Astro преди 5 години

 

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, през седмицата е възможно да обидите или да нараните човек чрез думите или действията си. Ще потърсите причина за такова отношение или някакъв скрит подтекст в неговите действия, а понякога единствената причина е грешно възприятие от ваша страна. Не изричайте и не правете нещо, за което в последствие ще съжалявате, защото сами знаете колко трудно се иска прошка.

Периодът е добър за бизнеса или работа ви, тъй като ще се появят нови, макар и по-слабо развити възможности, ще се създадат нови контакти за отваряне на нови пазари и пр. Това ще бъде добра седмица, за търсещите нова работа или за тези от вас, които се опитват да разширят бизнеса си.

Благоприятно въздействие ще се усети и от тези, които са ангажирани с образованието си под някаква форма.

Възможно е да бъдете изненадани от неприятни новини, които вероятно се отнасят до ваш познат, но може да са свързани и с развитието на важна за вас ситуация.

Периодът е неблагоприятен за съдебни или правни действия.

Много от плановете ви за седмицата ще претърпят неочаквани или нежелани промени, тъй като ще трябва да се справите с някои неблагоприятни влияния в живота от страна на хората около вас.
 

Хороскоп

Още от Astro