Седмичен ХОРОСКОП - 07.01 - 13.01

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, предстои ще постигнете много важни за вас успехи. Те ще изискват да преодолеете сблъсъка с лицемерни или манипулативни хора.

Дошъл е моментът, в който да осъзнаете значението на промените, които се случват в живота ви без значение колко ви се харесват те; влиянието им ще е от значение най-вече за личния ви или интимен живот; най-общо казано ще бъде добро за вас, но не може да се каже, че резултатът от тези „проблясъци“ е нещо неочаквано. Ако самите вие не сте го очаквали, то нещо е пречело на ясната ви преценка през цялото това време, защото истината е била повече от явна за всички други – намерете какво замъглява преценката ви и не позволявайте да се повтаря.

Тази седмица ще имате разговор в семейството си и ще направите нов подбор на плановете си, поради появата на нови обстоятелства или различни варианти. Възможно е тема на обсъждане да стане присъствието ви на предстоящо важно семейно събиране.

Възможно е да посетите дома на роднини или приятели по неприятен повод. Как ще премине престоят ви и как ще си тръгнете оттам, зависи от вас.

Хороскоп

Още от Astro