Следва

Golden Globes 2019: Inside афтърпарти-то на InStyle

We love: Романтичната сесия на Бастиан & Ана

love to love...

Celebrities преди 5 години

Влюбени сме в крайно романтичната и лятна фотосесия на Бастиан Швайнщайгер и Ана Иванович.

Спортната двойка, която наскоро се сдоби и с наследник, улови любовта си в кадри, дело на фотографа Алекси Любомирски, за немското издание на модната библия - Vogue.


"Всеки ден съм благодарна за миговете прекарани заедно, всъщност от там идва насладата на любовта, така се учим и един от друг", казва 31-годишната красива тенисистка за семейството си с 34-годишният известен немски футболист.

"Тя прави живота ми много по-лесен. Ужасно много се разбираме и винаги усеща какво точно чувствам. Там където са Ана и синът ни, там е домът за мен", споделя от своя страна пък Бастиан.

Известните спортисти са заедно от 2014-та година, а преди близо 3 години вдигнаха приказна сватба във Венеция. През пролетта на 2018-та Ана дари Швайнщайгер с първороден син - Люк.

"Когато откриете човека, с когото искате да споделите живота си не трябва да има само любов, но и уважение и разбирателство", искрена е още Иванович за романтичните си отношения с Бастиан.

More from View Sofia

Уроците на любовта: Коко Шанел, която мечтае да се омъжи и да има семейство, но остава сама...

All fashion преди 4 години

На вчерашната дата - 19-ти август - се навършиха 136 години от рождението на единствената Коко Шанел. Дизайнерката е човек, към когото се обръщаме като вдъхновение, като кумир, като дизайнер, като мерило, а днес като Жена, търсеща Любовта, но... задоволяваща се с ролята на любовница. Архивно съкровище, публикувано на 7-ми март 2014-та, се оглежда в интимния свят на Коко, какъвто не сме го познавали или поне го бяхме позабравили...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 час

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.