Следва

Golden Globes 2019: Inside афтърпарти-то на InStyle

We love: Романтичната сесия на Бастиан & Ана

love to love...

Celebrities преди 5 години

Влюбени сме в крайно романтичната и лятна фотосесия на Бастиан Швайнщайгер и Ана Иванович.

Спортната двойка, която наскоро се сдоби и с наследник, улови любовта си в кадри, дело на фотографа Алекси Любомирски, за немското издание на модната библия - Vogue.


"Всеки ден съм благодарна за миговете прекарани заедно, всъщност от там идва насладата на любовта, така се учим и един от друг", казва 31-годишната красива тенисистка за семейството си с 34-годишният известен немски футболист.

"Тя прави живота ми много по-лесен. Ужасно много се разбираме и винаги усеща какво точно чувствам. Там където са Ана и синът ни, там е домът за мен", споделя от своя страна пък Бастиан.

Известните спортисти са заедно от 2014-та година, а преди близо 3 години вдигнаха приказна сватба във Венеция. През пролетта на 2018-та Ана дари Швайнщайгер с първороден син - Люк.

"Когато откриете човека, с когото искате да споделите живота си не трябва да има само любов, но и уважение и разбирателство", искрена е още Иванович за романтичните си отношения с Бастиан.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 21 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 21 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.