Следва

Couture Spring 2019: Dundas

Стил урок на седмицата: -13 и други невъзможни температури

winter & other drugs...

All fashion преди 5 години

Истината е, че каквато и креативност да проявяваме по отношение на стайлинга, минусовите температури на януари, стигащи тази седмица до -13 градуса, всячески пречат на усилията ни. Ако не вложим достатъчно замисъл в плануването на самия аутфит за деня, вероятността да се окажем отново в същата "униформа" от джинси, черен или сив пуловер, както и черни боти на ток, се повтаря ден след ден.

Затова днес обединяваме усилия, за да подберем и покажем достатъчно страхотни визии, които не просто предизвикват да се постараем повече, но и същевременно отговарят на условията навън, за да не правим компромиси нито с комфорта, нито с външния вид. Част от идеите включват елементи, които вече притежаваме и често носим като поло пуловери, класически или оувърсайзд блейзъри, а други са съобразени с тенденциите за сезона и заслужават своята инвестиция, особено сега, по време на намаленията.

Наслояване на пластове
Неслучайно пластовете са заложени в тенденциите за зимния сезон почти без пропуск, те са, може би, най-сигурното решение срещу студа. Смелите интерпретации по темата са добре дошли стига да не прекалим с количеството и да получим обратен ефект на иначе подредения и стегнат по замисъл вид. Палтото/якето, а под него блейзър и под блейзъра немного обемен пуловер е оптималната формула, по която се водим.











Високи ботуши
Дългите кожени ботуши сами по себе си са акцент за настоящия зимен сезон, но преди всичко влизат в ролята и на оптималния помощник в борбата срещу студа. Независимо дали ги избираме в силует до или над коляното, те се комбинират прекрасно с почти всяка една миди рокля или пола, стига двете дължини да се припокриват. Черният цвят е класика, но тенденциите приканват към повече въображение по отношение на цвят - избираме измежду бели, бежови и дори такива с принт.









Пухкави палта
Кожата с косъм идва като естествено решение срещу януарските температури, а и освен това се намира в окото на тенденциите. Пояснението, което правим обаче е, че колкото по-ярък е избраният цвят, толкова повече модни точки трупаме. Всеки един тон, който може да се похвали с популярност сега, а именно лилаво, оранжево, синьо и жълто, е добре приветстван на стрийт стайл сцената.









More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.