Следва

Netflix 2019 Golden Globes After Party

Победителите от Dibla Design Awards 2019: жилищен интериор и профил на годината!

За поредна година нивото, което успя да демонстрира българският интериорен дизайн по време на третото издание на националното съревнование Dibla Design Awards, организирано от платформата „Дибла“, продължава да впечатлява и вдъхновява родната дизайнерска гилдия дълго след бляскавата церемония по награждаване.

All About Life преди 5 години



Тя събра рекорден брой гости и остана в центъра на медийния и обществен интерес, благодарение на всички дизайнери, които се осмелиха да се изправят срещу общо 75 талантливи конкуренти с над 150 проекта в оспорваната надпревара за престижните отличия. Международното жури на конкурса, на което се падна нелеката задача да определи най-добрите сред участниците, сподели искреното си задоволство от постоянното развитие и успехи на българския интериорен дизайн. С огромно удоволствие ви представяме наградените участници в едни от най-оспорваните категории на съревнованието - „Жилищен интериор“ и „Профил на годината“, които тепърва ще се радват на заслужена популярност и признание от гилдията.







Жилищният интериор винаги е олицетворявал интимното пространство, изпълнено с индивидуалността и характера на собствениците си. Истински професионализъм и лично отношение изисква изпълнението на интериорно решение, въплъщаващо качествата, потребностите и разбиранията за уют и естетика на клиента. С тази нелека задача успешно са се справили победителите в категориите „Апартамент“ и „Фамилна къща“ dontDIY и Fimera Design Studio.







Наградата за професионален профил в Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ е едно от най-важните и очаквани отличия за всички над 820 дизайнери, регистрирани в Платформата. Най-добре поддържаният професионален профил се определя въз основа на най-висок среден рейтинг на публикуваните проекти през годината с най-много общи преглеждания от потребителите и заслужено я спечелиха професионалистите от Татяна СТАНЧЕВА | TANNE design studio.








More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 21 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 21 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.