Какво да гледаме в HBO GO и по HBO през януари

Какво ще гледаме през януари...

Сред акцентите в съдържанието на HBO GO и HBO за месец януари, безспорните фаворити са първият хърватски оригинален сериал на HBO Европа, режисиран от Данис Танович – „Успех" и дългоочакваният трети сезон на „Истински детектив" с Махершала Али.

„Успех" е с премиера тази неделя, 6 януари, от 20:00 часа по HBO. Останалите епизоди ще се излъчват всяка следваща неделя в същия час, а за ползвателите на онлайн стрийминг платформата HBO GO ще бъдат достъпни наведнъж още тази неделя. Криминалната история ще се стори доста близка на българския зрител, а режисьорския подход на носителя на Оскар - Данис Танович и играта на младата хърватка Тара Талер, са заявка сериалът да бъде успешен.

Игралният филм „Брекзит" с премиера в понеделник, 7 януари, разказва с брилятната игра на Бенедик Къмбърбач драмата и скритите фигури около решението на Англия за излизане от Европейския съюз. Филмът бе приет със смесени чувства от английската публика и има амбицията да хвърли светлина върху задкулистните политически войни, които предопределят решението на британското мнозинство.

„Черен понеделник" е дълго чакана за екранизация история, базирана на реалните събития около краха на фондовата борса през 1987-ма година.

Два нови сериала ще ни прехвърлят в света на комиксите и свръхестественото – „Академия за убийци" и „Розуел, Ню Мексико" – разказващ отново историята на мистериозни срещи с извънземни в градчето Розуел.

Водещите блокбастъри за месеца са „Нито звук", „Черната лястовица" и „Три билборда извън града".

СЕРИАЛИ – ОРИГИНАЛНА ПРОДУКЦИЯ НА HBO

Успех

2019 | Крими, Драма| 6 януари (неделя) от 21:00ч. | HBO и в HBO GO още от сутринта

Режисьор: Данис Танович
В ролите: Уликс Фемиу, Тони Гоянович, Ива Михалич, Мария Шкаричич, Тара Талер

Трейлър



Фотокредит: © 2018 HBO Europe, Inc. All rights reserved

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.