Следва

Throwback Golden Globes: Меган преди 6 години

Тези двамата: Рами & Луси са новата ни любима звездна двойка

co-stars turned lovers...

Celebrities преди 5 години

Сексапилният Рами Малек, който ни уби с превъплъщението си на Фреди Меркюри, си има още по-сексапилна приятелка и всички говорят за това.

Оказва се, че актьорът и колежката му Луси Бойнтън от лентата "Бохемска рапсодия" са заедно. Двамата дебютираха като двойка на червения килим на наградите "Златен глобус". Той в изтънчен черен костюм, комплиментиран от бяла папийонка, а тя в разкошна златна рокля с лейбъл Celinе, с дълбоко V-образно деколте и винтидж буфан ръкави.


Клюките носят, че Малек и русата красавица са си паднали един по друг моментално. "Срещнаха се на снимачната площадка през април миналата година и искрите между тях пламнаха", издава запознат.

Освен че папараци запечатаха целувките им през август, явно някак измежду всичко сме изпуснали, че при приемането на наградата си за "изгряваща звезда" на Palm Springs International Film Festival, този януари, в речта си Рами нарече Луси "моята любов".

Е, мислехме си, че ще се омъжим за теб, Малек, но и на красивата блондинка ще те дадем, защото вижте само тези кадри! Те казват всичко без думи>>>




More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 час

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.