Следва

Throwback Golden Globes: Меган преди 6 години

Тези двамата: Рами & Луси са новата ни любима звездна двойка

co-stars turned lovers...

Celebrities преди 5 години

Сексапилният Рами Малек, който ни уби с превъплъщението си на Фреди Меркюри, си има още по-сексапилна приятелка и всички говорят за това.

Оказва се, че актьорът и колежката му Луси Бойнтън от лентата "Бохемска рапсодия" са заедно. Двамата дебютираха като двойка на червения килим на наградите "Златен глобус". Той в изтънчен черен костюм, комплиментиран от бяла папийонка, а тя в разкошна златна рокля с лейбъл Celinе, с дълбоко V-образно деколте и винтидж буфан ръкави.


Клюките носят, че Малек и русата красавица са си паднали един по друг моментално. "Срещнаха се на снимачната площадка през април миналата година и искрите между тях пламнаха", издава запознат.

Освен че папараци запечатаха целувките им през август, явно някак измежду всичко сме изпуснали, че при приемането на наградата си за "изгряваща звезда" на Palm Springs International Film Festival, този януари, в речта си Рами нарече Луси "моята любов".

Е, мислехме си, че ще се омъжим за теб, Малек, но и на красивата блондинка ще те дадем, защото вижте само тези кадри! Те казват всичко без думи>>>




More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 2 дни

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.