Следва

Pre-Fall 2019: Just Cavalli

Trend Report: Tights

Макар че през последните няколко, или всъщност доста на брой, модни сезона чорапогащниците почти отсъстват от модния небосклон, то за Есен/Зима 2019-та те официално се завръщат.

All fashion преди 5 години


Tom Ford

Големите модни централи не се колебаят да покажат пристрастието си към пипкавия аксесоар и дори експериментират по възможно най-смелите начини с него. Tom Ford съчетава един и същ ярък жълто-зелен животински принт и в роклята, и в чорапогащника; при Gucci това се случва с помощ от бяла дантела, докато Карл Лагерфелд за Chanel използва металически тонове и лурекс.

Gucci

Gucci
предложението несъмнено може да се похвали с широка популярност на стрийт стайл сцената, а оттам съответно се появяват още и още интерпретации на темата с логата, разгледани в предимно бели, но и също така телесни ли черни цветови гами.

Ако белият цвят е неоспоримо преобладаващ, това съвсем не означава, че изключва другите смели прочити в жълто и лилаво, а защо не и зелен леопард, подобно на Tom Ford.

Chanel 

Разбира се, съществува и по-обран подход при опитомяването на този малък, но все пак въздействащ тренд и това са точките. Polka dot мотивът стана широко разпространен от изминалия зимен сезон насам, а за настоящия продължава да звучи като все така добро решение, работещо великолепно с всяко едно вечерно мини>>>




















More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.