Следва

Fall 2019 Menswear: Kent & Curwen

Pre-Fall 2019: Just Cavalli

Рок, гламър, бунт и провокативен сексапил...

Runway преди 5 години

Новото предложение на Пол Съридж за Just Cavalli намира вдъхновението в носталгията. Pre-Fall 2019 колекцията набляга на завръщане към предложенията на марката, инкорпорирайки най-различни, емблематични белези от творчеството.

Както винаги, характерно за JC, множеството е изградено на базата на задължителните ключови думи: рок, гламър, бунт и провокативен сексапил, изразени по Съридж начин. Разглеждайки миналото, дизайнерът избира статута като водещ, забелязан дори между племената и субкултурите.

Идентичността, креативният намира в униформеността и кодовете определящи социалните групи, които интерпретира в множеството модни продукти. Смесвайки определени, характерни за групите фешън елементи, носталгично творецът обръща внимание на Cavalli формите, както и декорациите с ресни, спортния прочит, животинските принтове, кожените и деним творения и ръчната бродерия.

Цветово, Съридж избира доминантни тонове, между които мастилено синьо, бургунди и черно смесени във вибриращо комбо с тюркоаз, розово и лавандула. Цялостното усещане за JC минало е постигнато с неутралните вариации на кафяво, бежово и охра, предимно аранжирани в зебристи и кравишки щампи.

Колекцията Just Cavalli, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.