Fall 2019 Menswear: Kent & Curwen

Fall 2019 Menswear: Kent & Curwen

Милитъри, спортно, кънтри вдъхновение...

Двамата Бекъм се занимават с мода? Това е едно от безбройте заглавия, които спекулират за влизането на Дейвид в модната индустрия. Да, новината е точна, но не и прецизна. Именно, силната половинка на семейството Бекъм е част от Kent & Curwen, но не като дизайнер, а като един от собствениците.

Любителите на Kent & Curwen бяха свидетели на новото Fall 2019 Menswear предложение, което бе изненада за всички. Между 30-те разходени дизайна, скрити зад една и съща стилистика бяха и 3-те дамски визии (4,11,29), като анонс за новата, капсулна колекция за жени.

Дизайнерът Daniel Kearns слага край на дамското носене на мъжки ръгби и крикет пуловери, създавайки специално изработени за жените такива. Творейки в характерната, утвърдена от основателите Eric Kent и Dorothy Curwen стилистика, креативният обръщта внимание на спортно-формалното, кежуал облекло.

Емблематично за марката, колекцията отново е характерна със семплата форма, перфектния крой и тейлъринг, както и изисканите плетива. Предложението с главни черти милитъри, кънтри, спорт и формал, изградено е от различни по функцията модни продукти, изработени от висококачествени, естествни тъкани.

Цветово, както за мъжете, така и в 3-те дамски силуети, са инкорпорирани неутрални нюанси на бяло, черно, бежово, кафяво, смарагдно зелено и синьо. За още по-силна интерпретация на ключовите думи, кративният обръща внимание на карето, тартана и райето като небрежен завършек.

Колекцията Kent & Curwen, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia