ТенденцииТE Пролет/Лято 2019-та

ТенденцииТE Пролет/Лято 2019-та

Ако можем да обобщим тенденциите за предстоящия сезон Пролет/Лято 2019 накратко, то тогава е редно да отбележим, че те обхващат всеки един сектор, вкус и моден порив, който би дошъл наум.

В интерес на истината заложените трендове са толкова много, даже прекалено, а в резултат лесно бихме могли да се объркаме кое от всичкото всъщност е релевантно и в кои теми заслужават да бъдат отбелязани като наистина важни.

Затова и днес селектираме основните десет, под чието присъствие се моделира случващото се за следващия моден сезон. А общата черта и в десетте е концепцията, която дизайнерите упорито налагат от няколко сезона насам - феминизмът и равенството, изразяващи се в дрехи, каращи жената да се чувства силна и способна. Темата дава и голяма свобода на личния прочит и съответно включва в себе си както по-обрани силуети в свободни форми, така и предизвикателни минита в крещящ стайлинг, а всяка една от поетите посоки има за цел да накара жената да се почувства комфортно.

От утре стартираме подробното разглеждане на всеки един от трендовете, а дотогава разглеждаме по няколко обобщителни кадъра от всеки един>>

1. Feathers


Dries van Noten

Gucci

Loewe


2. All beige

Burberry

Chloe

Dior

 

3. Artisanal touch

Altuzarra

Dior

Philip Lim

 

4.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.