Следва

Fall 2019 Menswear: Moschino

ТенденцииТE Пролет/Лято 2019-та

Ако можем да обобщим тенденциите за предстоящия сезон Пролет/Лято 2019 накратко, то тогава е редно да отбележим, че те обхващат всеки един сектор, вкус и моден порив, който би дошъл наум.

All fashion преди 5 години

В интерес на истината заложените трендове са толкова много, даже прекалено, а в резултат лесно бихме могли да се объркаме кое от всичкото всъщност е релевантно и в кои теми заслужават да бъдат отбелязани като наистина важни.

Затова и днес селектираме основните десет, под чието присъствие се моделира случващото се за следващия моден сезон. А общата черта и в десетте е концепцията, която дизайнерите упорито налагат от няколко сезона насам - феминизмът и равенството, изразяващи се в дрехи, каращи жената да се чувства силна и способна. Темата дава и голяма свобода на личния прочит и съответно включва в себе си както по-обрани силуети в свободни форми, така и предизвикателни минита в крещящ стайлинг, а всяка една от поетите посоки има за цел да накара жената да се почувства комфортно.

От утре стартираме подробното разглеждане на всеки един от трендовете, а дотогава разглеждаме по няколко обобщителни кадъра от всеки един>>

1. Feathers


Dries van Noten

Gucci

Loewe


2. All beige

Burberry

Chloe

Dior

 

3. Artisanal touch

Altuzarra

Dior

Philip Lim

 

4. Yellow Sorbet

Brandon Maxwell

Balenciaga

Altuzarra 

 

5. Polka dot prints

Celine

Carolina Herrera

Burberry

 

6. Wild Prairie

Coach

Ulla Johnson

Brock Collection

 

7. New Athleisure

Etro

Chloe

Altuzarra

 

8. Utility

Coach

Celine

Alberta Ferretti

 

9. Leopard prints

Rochas

Burberry

Balenciaga

 

10. 80s Kitsch

Brandon Maxwell

Balenciaga

Gucci

More All fashion