Следва

ЧРД, Кейт: 5 неща, които почти не знаехме за Херцогинята

In a plastic world: Марго Роби е новата Барби

I'm a Barbie girl, in a Barbie world
Life in plastic, it's fantastic...

Celebrities преди 5 години

Съвсем скоро сладката Марго Роби ще си тананика тази симпатична песен от едно време. Причината? 28-годишната актриса е новата Барби.


Марго ще се превъплъти в образа на иконичната кукла за лента за големия екран, която обаче няма да е анимация, а съвсем истински игрален филм.


Слуховете, че Роби преговаря за участи в подобен проект се появиха още през октомври, но ето че чак сега биват потвърдени.

"За близо 60 години съществуването на марката Barbie вдъхнови децата да мечтаят. За мен е голяма чест да играя тази роля във филм, който мисля, че ще има огромно положително въздействие върху подрастващите по целия свят", по този начин блондинката коментира участието си в проекта.

Между другото, Марго Роби не само ще играе основната роля, но и ще действа като ко-продуцент на филма. Съпругът на звездата - Том Акърли, също ще работи по лентата. Останалите подробности за проекта, включително актьорският състав, името на режисьора и датата на излизане все още не са известни.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.